Vähän aikaa sitten maistoin Pirkka Parhaat NEIPAn ja nyt olisi tarkoitus ottaa testiin S-Ryhmän ns. vastaava tuote eli Kotimaista NEIPA. Näitä yhdistää mm. se, että kumpikin ovat hinnaltaan edullisia ja kummankin on valmistanut suomalainen pienpanimo. Pirkka Parhaat NEIPA ei toiminut millään tasolla, joten mielenkiinnolla maistamaan, kuinka Kotimaista NEIPA toimii.

Kotimaista NEIPA on kuopiolaisen RPS Brewingin valmistama 5 % New England IPA. Muuta infoa tästä ei oikeastaan ole, kuin tölkissä oleva teksti ”trooppisen hedelmäinen samea pintahiivaolut”


Olutarvio:

Mistä: Ostettu Joensuun Primasta

Pisteet: 22/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

5 thoughts on “Kotimaista NEIPA

  1. Itsekin tuli testattua nämä k- ja s- neipat voi vaan todeta että vain tuo ässän versio voisi eksyä koriin uudestaankin.
    Mainitulta RPSltä putkahti muuten tällä viikolla Amorphis lager, löytyy ainakin hyvin varustelluista k-kaupoista. Täytyy ostaa testiin ☝️

    1. Moi,
      Tuo Amorphis Lager on oikein maistuva olut. Mulla tulossa siitä arvio, ehkä jo tällä viikolla.

  2. Eräs youtube-herra joka on kyseiseltä uuden englannin alueelta kotoisin arvosteli tämän oluen yllättävän korkealle. (Tietenkin hinta/laatusuhteen huomioiden)

  3. Itsekkin pidön tästä neipasta, hinta/laatusuhde ok. Monia kalliimpia neipoja tullut maistelua ja niissä myös sattunut ’heikkoja’ versioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *