Berjantain BulkkiBisse – Foster’s

Berjantain BulkkiBissenä on tällä kertaa australialainen Foster’s ja tämä kyseinen olut on valmistettu Lahdessa Hartwallilla. Tätä olutta olen viimeksi maistanut joskus opiskeluaikana ja siitä on aikaa melkein 20 vuotta. Silloin tuli tilattua baareissa olutta sanomalla olut. Kuitenkin Kuopiossa yhdessä ravintolassa nimeltä Intro, tuli silloin tällöin tilattua Foster’s kun sitä sai hanasta. Se oli vaaleaan lageriin tottuneelle suurta herkkua ja tilattavissa ainoastaan kun opintotuki oli saapunut juuri tilille. Jotenkin epäilen, että nyt pääsisin lähellekään samaa fiilistä, mutta mukava muisto siitä jäi.


Olutarvio:

Mistä: Ostettu Niinivaaran S-Marketista (Joensuu)

Pisteet: 4/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

5 thoughts on “Berjantain BulkkiBisse – Foster’s

 1. Antaisin samat pojot Fostersille. Maistuu vähän kiljulle. Sitä tuli nuorena muutamaan kertaan maistettua.

 2. Aivan kauhiaa moskaa nykyään, kelpaa ehkä kannen pesuun sanoisi merimies. Kumma kyllä kun tätäkin opiskeluaikoina kaatui kurkusta semmoisia määriä ettei tosikaan, olikohan se silloin vaan jotenkin parempaa vai kultaako aika muistot.

  1. Se on juurikin näin!
   Moni sanoo, ettei makuasioista voi kiistellä.
   Mielestäni voi ja pitää kiistellä ja keskustella.

 3. 👋Minä julistauduin ohratärkkelys allergikoksi,joten isoin osa Suomen menekkioluista on pannassa.Lagerit maistuu kyllä hyvin ja kun illat pimenee niin oluet tummenee.Nyt on tämä pienpanimo hehkutus menossa, hyvä että on paljon toimijoita,mutta monille kyseisille oluille voisi antaa samat arviot kuin nyt Fosters sai. Kippis. T.Täysmallas Zeppo😎🌻🍺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *