Ravintola Kerubi – Jaskan Valinta Osa 1

[Kaupallinen yhteistyö!]

Nyt starttaa joensuulaisen Ravintola Kerubin ja JaskanKaljat -olutblogin välinen yhteistyö, missä tuodaan hienoja oluita saataville Kerubin valikoimaan. Kerubissa esiintyy paljon hienoja artisteja & bändejä ja tähän halutaan myös olutrintamalla tarjota vähintäänkin yhtä hienoja kokemuksia. Terassilla tai Kerubin ruokien kanssa on mukava nauttia suomalaisten pienpanimoiden taidonnäytteitä.


JaskanKaljat on suunnitellut neljän oluen kattauksen, mikä tulee vaihtumaan, kunhan oluet on myyty loppuun ja sitten tuodaan lisää hienoja oluita. Pääpainona tullaan pitämään suomalaisten pienpanimoiden oluet, mutta emme tule poissulkemaan myöskään ulkomaalaisten panimoiden tuotteita. Tarkoituksena on tuoda valikoimiin sellaisia oluita, mitä ei aikaisemmin ole Joensuussa nähty.

Ensimmäinen olutkattaus pitää sisällään oluita espoolaiselta Olarin Panimolta ja helsinkiläiseltä ETKO Brewingilta. Ensimmäiset oluet saatavilla Kerubista tiistaina 20.6.2023 alkaen. Linkki Kerubin sivulle!

Tässä alla infoa oluista:

Kuva: Olarin Panimo

Olarin Panimo (Good To Be) On The Radar West Coast IPA

6,9 % West Coast IPA, mikä mm. pääsi Suomen Paras Olut 2023 -kilpailun finaaliin ja taistelee kilpailun voitosta. Olut on sillä tavalla harvinaisuus, koska saatavilla Kerubin lisäksi ainoastaan Olarin Panimon Taproomissa (poikkeuksia voi toki olla).

Panimon kuvaus: ”Tutkalla on hyvä olla” lauleskeli jotkut olarilaiset nuorukaiset ysärillä, kun eivät muutakaan tekemistä arkeensa keksineet. Siihen emme ota kantaa mutta tämän tymäkästi humaloidun IPA:n myötä tutkautuminen tapahtuu ainakin tyylikkäästi. Chinook-, Ahtanum- ja HBC 586-humalat tekee tästä bissestä juuri sellaisen kuin meidän mielestä West Coast IPA:n pitääkin olla: löytyy greippiä, pihkaa, mäntyä. Shoutoutit Olarin tutkailijalle!

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Kuva: Olarin Panimo

Olarin Panimo Endless Fade Nectaron NEIPA

7,3 % NEIPA, mikä humaloitu trendikkäällä Uuden Seelannin Nectaron-humalalla. Olut on sillä tavalla harvinaisuus, koska saatavilla Kerubin lisäksi ainoastaan Olarin Panimon Taproomissa (poikkeuksia voi toki olla).


Panimon kuvaus: ”Ollaan aivan korviamme myötä ihastuneita Nectaron-humalaan meidän panimolla! Sen runsas persikkaisuus sekä nektariinimaisuus on iskenyt meidän ja monien muun makuhermoon juuri oikealla tavalla! Upean keltainen hazy NEIPA, joka keräsi monta kehua Helsinki Beer Festivaleilla niin olutkisan tuomaristolta, kuin asiakkailtakin.”

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Kuva: ETKO Brewing

ETKO Brewing Carefree Double Fruited Sour

7 % karhunvatukalla, guavalla, appelsiininkuorella, persikalla, mansikalla ja vaniljalla maustettu hapanolut.

Panimon kuvaus: ”There’s a playful splash of fruits, berries and vanilla on this adventurous kettle sour. Flipper digs it and doesen’t have a care in the world!”

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Kuva: ETKO Brewing

ETKO Brewing Lemon Glow

5 % Citralla, Lemondropilla ja Sabrolla kuivahumaloitu sour, missä inspiraationa on ollut sitruunalimonaadi. Virkistää kehoa ja mieltä!

Panimon kuvaus: ”Lemonade inspired dry-hopped sour with a zingy attitude. Perfect refreshment!”

Jaskan olutarvio: Tässä linkki!


Oluita saatavilla rajoitettu erä, joten kannattaa toimia nopeasti. Nämä kun loppuvat, niin sitten tulee jotain muuta maistuvaa ja mielenkiintoista!

Hei pienpanimo! Haluatko oluitasi Kerubiin? Ota yhteyttä sähköpostilla jaska(ät)jaskankaljat.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *