Jaskan juhannus 2023 olutvinkit

Voi kai tässä jo perinteestä puhua kun olen jo vuosia julkaissut juhannuksen olutvinkkejä ja taas kerran olen valinnut juhannukseen sopivat oluet. Tämä on jo yhdeksäs juhannuksen olutjuttu, joten muutama vinkki on tullut heitettyä. Tässä on muutama olutvinkki, millä on hyvä lähteä juhlistamaan keskikesän juhlaa.

Tämän linkin takaa löytyy aikaisempien juhannusten vinkit!

Jaskan juhannus 2023 olutvinkit

Maku Brewing Bastu Pale Ale

Bastu Pale Ale on 5 % Columbuksella, Amarillolla ja Ekuanotilla humaloitu pale ale. Humalilla on haettu olueen tuoreen koivuvihdan (vasta) fiilistä. Ei varmaan erikseen tarvitse ruveta sanomaan, että tämä olut sopii hyvin juhannussaunaan?


Jaskan juhannus 2023 olutvinkit

Maku Brewing Pouta Kesäolut

Pouta Kesäolut on Maku Brewingin kesäolut. Sepäs oli hienosti kirjoitettu! Tarkemmin kerrottuna Pouta Kesäolut on 4,9 % Mosaicilla ja Simcoella humaloitu vehnäale.


Suomenlinnan Panimo TON IPA

Juhannuksen vietossa on myös välillä ottaa hieman kevyempää. Siihen hommaan toimii Suomenlinnan Panimon TON IPA. Lainaus panimon sivuilta ”Tuote valmistetaan Fiskarsin vanhalla veitsitehtaalla käänteisosmoosimenetelmällä, eli olut valmistetaan ”normaalisti” jonka jälkeen siitä otetaan alkoholi pois. Näin saadaan aidosti oluen makuinen, raikas janojuoma.”


Jaskan juhannus 2023 olutvinkit

Schneider’s Bayrisch Hell

Schneider’s Bayrisch Hell on 4,9 % hellestyylinen vaalea lager ja aivan sieltä parhaasta päästä. Kyseessä on panimon perheen vanha olutresepti, minkä he ovat herättäneet henkiin. Raaka-aineet tulevat panimon lähiseudulta. Bayrisch Hell on loistava valinta juhannuksen grilliruokien ja makkaroiden kaveriksi.


Saison Dupont

Saison Dupont on synonyymi saison-tyylilajille ja onhan tämä kaikkein klassisin lajinsa edustajista. Kyseinen olut on yksi henkilökohtaisia suosikkejani ja tätä täytyy päästä tasaisin välein maistamaan. Hedelmäinen, pirskahteleva ja mausteinen olut on mukava siemailla juhannuskokkoa katsellessa.


Kaikki juhannusvinkin oluet olen itse käynyt ostamassa!

Tällaiset vinkit juhannuksen rientoihin. Hyvää juhannusta kaikille! Muistakaa kohtuus ja älkää hukkuko!

No tottakai on myös sahtia. Juhannus ei tule ilman sahtia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *