Joensuun pubit ja olutravintolat – Ravintola Mikko

Joensuun pubit ja olutravintolat - Ravintola Mikko

Toisessa Joensuun pubit ja olutravintolat -julkaisussa aiheena on Ravintola Mikko. Tämä rockhenkinen ravintola pitää sisällään yhden Joensuun laajimmista olutvalikoimasta ja siellä pääsee kuuntelemaan rokkia oikean jukeboxin kautta. Ravintolan ulkoasu hämää, koska sisältä löytyy laadukas olutvalikoima, mistä varmasti löytyy jokaiselle jotain.

Mikä on Joensuun pubit ja olutravintolat -juttusarja?

Tässä juttusarjassa tulen käymään jokaisessa joensuulaisessa pubissa ja olutravintolassa. Tulen nauttimaan siellä oluen, minkä minulle saa henkilökunta suositella. Kirjoitan oluesta arvion ja sen lisäksi tulen kertomaan lyhyesti minkälainen paikka on kyseessä. Juttusarjan ideana on tuoda vinkkejä teille lukijoilleni, siitä minkälaisia oluennauttimismahdollisuuksia Joensuusta löytyy. Jokaisessa jutussa käydään läpi olutvalikoimaa, mahdollisia ruokavaihtoehtoja ja yleistä fiilistä.

Linkki kaikkiin Joensuun pubit ja olutravintolat -juttuihin!


Paikan nimi: Ravintola Mikko
Sijainti: Suvantokatu 12, 80100 Joensuu
Olutsuositus: Birra Blues Hoppy Flower Doble Ipa

  • Tyyli: Tupla IPA
  • Prosentit: 7,5 %

Fiilikset oluesta:

Fiilikset paikasta: Rokkia ja laaja olutvalikoima. Mitäs sitä muuta tarvitsee, kun lähtee iltaa viettämään? Ravintola Mikko on viihtyisä rockhenkinen olutravintola, missä jokaiselle oluenystävälle varmasti löytyy maisteltavaa. Rento ilmapiiri ja lämminhenkistä asiakaspalvelua. Varmasti tulen jatkossakin vierailemaan.

Infoa: Rockhenkinen olutravintola, missä voit halutessasi aidon jukeboksin kautta laittaa rokkia soimaan ja laadukkaasta & laajasta olutvalikoimasta valita oluita. Jos kiinnostaa, mitä uutuusoluita Ravintola Mikossa on, niin silloin kannattaa ottaa seurantaan heidän Instagram. Tässä linkki!

Olutvalikoima: Yksi Joensuun laajimpia, ellei jopa laajin olutvalikoima. Yli 80 erilaista olutta ja valikoima erittäin laadukkaasti rakennettu. Sieltä löytyy hyllystä mm. yli 20 erilaista Thornbridgen olutta ja ottavat aina heidän uutuudet hyllyyn. Kymmenkunta suomalaisten pienpanimoiden olutta ja saman verran myös gluteenittomia oluita. Poiminta uutuushyllystä oli käsittämättömän hieno Oscar Blues Ten FIDY Imperial Stout. Hanavalikoima on sitten huomattavasti suppeampi ja sitä hallitsee Sinebrychoff. Hanassa Karhun Platina, Koff, Kronenbourg 1664 Blanc, Brooklyn Breweryn Bel Air Sour ja Karhun Stout.

Ruoka: Ruokapuolelta löytyy pikkunaposteltavaa ja panineja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *