Alkoholiton Olut – Lidl IPA Non-Alcoholic

Olen aloittanut maailman parhaan alkoholittoman oluen metsästyksen. Kyseessä on ikuisuusprojekti, missä ei loppua näy, koska koko ajan tulee lisää uusia alkoholittomia oluita. Tästä aiheesta lisää tämän linkin takaa! Lyhyesti sanottuna tulen muiden oluiden lisäksi ottamaan arviointiin yhä enemmän myös alkoholittomia oluita.


Nyt maistossa ensimmäistä kertaa Lidlin alkoholiton IPA. Etiketin tiedot ovat kyllä laitettu niin, että joutui tekemään oikein kunnolla salapoliisityötä saadakseen edes jotain selville. Etiketissä lukee Powered by Perlenbacher ja valmistusmaa Ranska. Tämä olut on siis valmistettu Ranskassa panimolla nimeltä Brasseries Champigneulles SAS, eikä Saksassa Frankfurter Brauhaus -nimisellä panimolla, kuten monessa paikassa Internetissä lukee. Voi olla, että valmistuspaikka Saksasta Ranskaan on vuosien varrella vaihtunut, mutta siitä en löytänyt tietoa. Olut on kuitenkin valmistettu Lidl-kauppaketjulle ja ollut Suomessa erittäin suosittu. Brasseries Champigneulles SAS valmistaa myös mm. Lidlistä löytyvät oluet, kuten Galereux Premium Lager ja Excelsior Lager.

Kuten alla olevasta arviosta näette, niin minulle kyseisen olut ei uponnut mitenkään erityisen hyvin. Jätetään tässä vielä pieni optio sille, että harkitsen ottavani joskus uudestaan maistoon. Olut käyttäytyi sen verran erikoisesti, ettei kaikki välttämättä ollut aivan kuosissaan.

Toinen juttu tästä oluesta on se, että oluen nimessä IPA ei tämän oluen kohdalla tarkoita India Pale Ale, vaan se on Indian Pale Ale. Toki Alkokin opastaa tutustumaan IPA-oluisiin ja heilläkin se on Indian Pale Ale! Kuvat alla ja linkki Alkon sivuille tässä!

Olutarvio:

Mistä: Ostettu Lidl (Joensuu).

Pisteet: 8/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *