Pien Webshop Olutjoulukalenteri 2022 – 18 Cloudwater Persistence Is Utile #V

Juttu tehty kaupallisessa yhteistyössä Pien Webshopin kanssa!

Pien Webshopin olutjoulukalenteri on tarjoillut hienon valikoiman erilaisia oluita ja suurin osa niistä ovat olleet omaankin suuhuni erittäin hyviä. Nyt sitten 18. luukku räjäyttää täydellisesti pankin! Maistoin tämän oluen ja se oli niin hieno, että samalla katsoessani elokuvaa, katsoin vielä sen jälkeen vielä toisenkin elokuvan. Syynä oli se, että halusin tästä nauttia mahdollisimman pitkään. Tätä 444 ml tölkkiä nautiskelin loppujen lopuksi kolme tuntia. Tähän mennessä ylivoimaisesti paras olut tästä olutjoulukalenterista ja samalla yksi tämän vuoden parhaista oluista, mitä olen maistanut.

Cloudwater Persistence Is Utile #V on Sweet Shop Series -olutsarjasta, missä jokainen olut on maustettu erilaisilla hedelmäisillä kahveilla. Tällä kertaa oluessa on käytetty kenyalaisia Kaiguri AA-kahvipapuja. Pavut on paahtanut panimon ystävät Workshop Coffee -paahtimolla.


Kaikki arvioidut Pien Webshopin Olutjoulukalenterin oluet!


Kun tilaat oluita Pien Webshopin kautta ja laitat alennuskoodiksi: JASKANKALJAT osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortteja tullaan arpomaan tilaajien kesken loppuvuoden 2022 ajan yksi kuukaudessa. Linkki kauppaan!


Olutarvio:

Mistä: Olut saatu. Löytyy vuoden 2022 Pien Webshopin olutjoulukalenterista.

Pisteet: 43/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *