Jaskan Olutvinkki 13 – Duvel

Nyt on luvassa vuoden 2022 viimeinen Jaskan Olutvinkki ja tällä kertaa olut ei olekaan se aivan uusin tulokas. Kyseessä on olut, millä on ollut yksi suurimpia vaikutuksia sille, että ylipäätänsä heitin bulkkilagerit takaseinään ja ryhdyin maistelemaan erilaisia oluita. Ensimmäisen kerran, kun maistoin tätä olutta, niin se avasi silmäni oluiden monipuoliseen ja hienoon maailmaan. Siitä lähtien tämä olut tulee otettua maistoon muutaman kerran vuodessa, koska siihen voi aina luottaa ja jos ei Alkon reissulla ole, mitään mielenkiintoista, niin tämä maistuu aina hyvältä.

Olut on belgialaisen vuonna 1871 perustetun Duvel Moortgat -panimon Duvel. Kyseessä on 8,5 % belgityylinen vahva ale. Jos olet kyseisen oluen fani/suuri ystävä, niin silloin kannattaa suunnata Belgian Bruggeen, missä sijaitsee maailman ainut Duvel-teemainen baari nimeltään Duvelorium. Alla muutama kuva omalta visiitiltäni vuodelta 2019. Klikkaamalla kuvaa näet ne isompana!

Tässä olikin sitten tämän vuoden Jaskan Olutvinkit ja ensi vuonna homma jatkuu samalla tavalla. Jokaisen viikon torstaina on luvassa sen viikon olutvinkkini. Tulossa mielenkiintoisia uutuuksia ja ikuisia klassikoita, kuten tämänkertainen olut. Alla on linkki kaikkiin julkaistuihin olutvinkkeihin!

Linkki kaikkiin Jaskan Olutvinkkeihin

Olutarvio:

Mistä: Ostettu. Löytyy Alkon vakiovalikoimasta. Tässä linkki!

Tarjoiluehdotus: Nautiskeluun, juhlajuomana tai juustojen kanssa.

Pisteet: 42/50

Pitkäkestoinen vaahto

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *