Pien Olutjoulukalenteri 2022 JaskanKaljat blogissa!

Kuva: Pien Webshop

Juttu tehty kaupallisessa yhteistyössä Pien Webshopin kanssa!

Tänä jouluna menemme aattoa kohti Pien Olutjoulukalenterilla eli luvassa on mielenkiintoista 24 olutarviota. Kalenterin pystyy tilaamaan kotiovelleen Suomessa ja Virossa, joten tämä poikkeaa täysin aikaisemmista Pien Olutjoulukalentereista.

Tästä alla olevasta linkistä lisätietoa kalenterista ja sieltä pääset ostamaan kyseisen kalenterin. Kannattaa pitää kiirettä, koska nämä loppuvat varmasti kesken.

Tilaa tästä Pien Olutjoulukalenteri 2022

Kalenteri kannattaa tilata mahdollisimman nopeasti, koska 31.10.2022 asti sen saa hintaan 169 €. Sen jälkeen hinta on 189 €.


Kun tilaat oluita Pien Webshopin kautta ja laitat alennuskoodiksi: JASKANKALJAT osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan. Lahjakortteja tullaan arpomaan tilaajien kesken loppuvuoden 2022 ajan yksi kuukaudessa.


JaskanKaljat -olutblogi tulee tarjoilemaan olutarvion jokaisesta Pien Olutjoulukalenterin oluesta. Arviot näkyvät ensimmäisenä Pint Please -sovelluksesta ja sieltä minut löytää nimimerkillä JaskanKaljat. Olutarvio tulee näkyville blogiin ja muuhun JaskanKaljat someen joka päivä vasta 18.00 jälkeen, jolloin jos haluat pitää jännityksessä mitä sieltä luukun alta löytyy, niin en heti pilaa yllätystä.


Kalenterin sisällöstä:

Mukana on ensimmäistä kertaa myös amerikkalaisia oluita. Sieltä löytyy 14 erilaista oluttyyliä, 24 eri panimoa ja 24 uniikkia olutkokemusta.


JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

One thought on “Pien Olutjoulukalenteri 2022 JaskanKaljat blogissa!

  1. Alas on Pien(kin) vajonnut. Brewpub meni konkkaan, Brukett otti vallan ja nyt vielä jatkuvaa kaupallista yhteistyötä Jaskan kanssa… Surullista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *