Jaskan Olutvinkki -sarja alkaa

Kohta starttaa uusi juttusarja täällä blogini puolella ja tässä ideana on tarjota joka viikko yksi olutvinkki. Toki jokainen olutarvioni toimii myös vinkkinä, mutta Jaskan Olutvinkki jutussa tulen kertomaan joka viikko sen viikon mielenkiintoisimman oluen ja teen siitä olutarvion. Jaskan Olutvinkki tulee julki jokaisen viikon torstaina. Näissä vinkeissä tarkoituksena tuoda esille ajankohtaisia oluita ja mielenkiintoisia uutuuksia. Tietenkään ajattomia klassikoita unohtamatta. Olutvinkkien oluet ovat aina mielestäni hyviä oluita, kun taas perusolutarvioinnissani mukana on myös niitä huonojakin oluita.

Näiden olutvinkkien myötä voitte vaikka perjantaina käydä hakemassa antamani vinkin perusteella oluen ja sitä sitten maistella viikonloppuna. Tarkoituksena on vinkata sellaisia oluita, missä olisi mahdollisimman kattava saatavuus. Juodaan vähemmän, mutta parempia oluita! Keskitytään mieluummin laatuun, kuin haetaan suuria määriä mauttomia bulkkilagereita.

Ensimmäinen Jaskan Olutvinkki tulossa torstaina 22.9.2022.

Jos sinulla on tiedossa, että mikä voisi olla kandidaatti tulevien viikkojen vinkiksi ja/tai tiedossasi on joku mielenkiintoinen uutuus tms., niin pistähän viestiä osoitteeseen jaska(ät)jaskankaljat.fi

Kippis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *