Jaska osallistuu Saimaa Cycle Tourille + ARVONTA!

olut beer jaskankaljat tsingtao zero saimaa cycle tour

Tsingtao toimii Saimaa Cycle Tour -nimisen pyöräilytapahtuman virallisena juomasponsorina ja he kutsuivat minutkin pyöräilemään Saimaa Cycle Tourin 300 kilometrin matkan. Jo viime kesänä haaveilin, että osallistuisin kyseiseen tapahtumaan, mutta silloin kuntopohja, eikä myöskään kalusto antaneet siihen mahdollisuutta. Tänä vuonna kalusto on kunnossa, mutta kuntopuolella onkin paljon vielä tekemistä. Tässä onkin hyvä aloittaa treenaamaan heinäkuun alussa järjestettävään pyöräilytapahtumaan. Jos sinä haluat voittaa osallistumisen tapahtumaan, niin jatka jutun lukemista, koska tulossa ohjeet arvontaan, missä voit voittaa lipun.

olut beer jaskankaljat tsingtao zero saimaa cycle tour

Liikunta ja alkoholiton olut

Vuonna 2021 lisäsin huomattavasti liikunnan määrää ja samalla myös oma oluenkulutukseni kääntyi enemmän vähäalkoholisten ja alkoholittomien oluiden puolelle. Faktahan on, että urheilusuorituksen jälkeen olut alkoholilla ja ilman maistuu taivaallisen hyvältä. Nestetasapainon kannalta alkoholiton olut on näistä kahdesta huomattavasti parempi vaihtoehto, koska alkoholi lisää nesteen eritystä, eikä tällöin auta niin hyvin palauttamaan nestetasapainoa. Vaikkakin alkoholiton olut on tuon osalta parempi vaihtoehto, niin täytyy muistaa, ettei kyseessä kuitenkaan ole urheilu- tai terveysjuoma. Jos alkoholitonta olutta käyttää urheilun kaverina, niin tässä kuten lähes joka asiassa kannattaa muistaa kohtuus. Tykkään silloin tällöin nauttia alkoholittoman oluen urheilusuorituksen välissä ja jälkeen suorituksen, mutta silloinkin käytän kaverina muita urheilujuomia ja vettä.

olut beer jaskankaljat tsingtao zero saimaa cycle tour

Mikä on Saimaa Cycle Tour?

Saimaa Cycle Tour on vuosittain Imatralla järjestettävä pyöräilytapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma on järjestetään 8. – 9. heinäkuuta. Tässä lainaus tapahtuman verkkosivuilta ”Saimaa Cycle Tourin 300 kilometrin reitti poljetaan keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia ja tapahtumassa päästään nauttimaan keskikesän yöttömän yön taianomaisesta valosta.

Saimaa Cycle Tour ei ole kilpailu vaan tapahtuma on avoin kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille, jotka haluavat haastaa itsensä tähän ainutlaatuiseen pyöräilykokemukseen. Koko reitti ajetaan pitkin asfaltoitua maantietä, ja reitin varrella on useita juoma- ja välipalapisteitä sekä lämmintä ruokaa.”


Saimaa Cycle Tour koostuu kolmesta eripituisesta matkasta. Ensiksi on 300 kilometriä, mille itsekin tulen osallistumaan. Sitten löytyy Jaakon kierros, mikä on 85 kilometriä ja Ruokolahden kierros mikä on 38 kilometriä. Lisätietoja tapahtumasta tapahtuman sivuilta. Tässä linkki

olut beer jaskankaljat tsingtao zero saimaa cycle tour

Arvonta

Arvon tapahtumaan kaksi lippua ja voittaja saa päättää osallistuuko 300 kilometrin vai 85 kilometrin matkalle. Arvontaan voi osallistua monella eri tavalla. Arvonta päättyy 31.3.2022 klo 23.59 ja tämän jälkeen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Alla tavat osallistua arvontaan:
Sähköposti: Laita sähköpostia otsikolla: ”Saimaa Cycle Tour 2022 JaskanKaljat” osoitteeseen jaska@jaskankaljat.fi. Laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi.

Arvonta löytyy myös JaskanKaljat Facebookin, Twitterin ja Instagrammin puolelta. Osallistumalla kaikkiin parannat tietenkin mahdollisuutesi voittaa. Onnea kaikille arvontaan!

Valmistautumistani 300 kilometrin pyöräilyyn voi seurata somekanavistani, joten nähdään siellä!

One thought on “Jaska osallistuu Saimaa Cycle Tourille + ARVONTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *