Sori Brewing Olutjoulukalenteri 2021: Luukku 1 – Sori Brewing Investor IPA

olut Sori Brewing Investor IPA

Nyt aloitetaan joulunodotus ja avaamme tämän vuoden ensimmäisen luukun olutjoulukalenterista. Tänä vuonna viime vuoden tapaan tulen availemaan Sori Brewingin olutjoulukalenterin luukkuja ja tekemään arviot jokaisesta oluesta, mikä luukkujen takaa löytyy. Jos ja kun vastaan tulee olut, minkä olen aikaisemmin arvioinut, niin sehän ei haittaa mitään. Arvioissani kuitenkin aina käydään läpi sen hetkistä oluen kuntoa ja joka kerta omakin fiilis vaikuttaa arvioon eli arviot eivät ole aina identtisiä.

Arviot löytyvät tänä vuonna myös Instagrammin puolelta ja siellä on nimimerkki @jaskankaljat. Tämän lisäksi jokainen arvio löytyy myös tuttuun tapaan Pint Please -sovelluksesta ja sieltä minut löytää nimimerkillä JaskanKaljat. Tervetuloa kanssani availemaan joulukalenterin luukkuja ja hienojen oluiden kanssa matkaamaan kohti jouluaattoa.

Alkutarinat on nyt käyty läpi ja pääsemme itse asiaan. Ensimmäisen Sori Brewingin olutjoulukalenterin luukun takaa paljastui entuudestaan tuttu ja ehkä se kaikkein klassisin Sorin olut eli Investor IPA. Tämä olut on useampaan otteeseen ollut blogissani ja tällä oluella Sori Brewingin hieno taival on saanut alkunsa. Lähdetäänpäs sitten maistamaan miltä se tällä kertaa maistuu?

Panimo: Sori Brewing
Panimon sivut: www.soribrewing.com
Panimon verkkokauppa: https://shop.soribrewing.com/fi
Maa: Viro
Tyyli: India pale ale
Voltit: 6,9 %
Katkerot: 85 EBU
Humalat: Amarillo, Simcoe, Cascade ja Magnum

Fiilikset:

Yhteenveto: Kyllähän Sori Brewingin Investor IPA on vuodesta toiseen luotettava olut.

Mistä: Saatu. Olut kuuluu Sori Brewingin olutjoulukalenteriin vuodelle 2021.

Pisteet: 37/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Sori Brewing Investor IPA

2 thoughts on “Sori Brewing Olutjoulukalenteri 2021: Luukku 1 – Sori Brewing Investor IPA

  1. Meinasi mennö IPA:t nenään kun naurahdin tälle. Jaska taas kehuu erittäin keskinkertaista ilmaiseksi saatua olutta…

    1. Moi Pervo.
      Omaan makuuni Investor IPA on toiminut lähes poikkeuksetta. Ensimmäisen kerran maistoin vuonna 2013 ja silloin annoin 38/50 pistettä. Seuraavan kerran maistoin vuonna 2015 ja silloinkin toimi oikein mallikkaasti. Viime vuonna kyseinen olut oli parhaimmillaan mitä olen maistanut ja pisteet 39/50. Tänä vuonna ei tarjonnut aivan samaa makuelämystä, kuin vuotta aikaisemmin ja sen myötä siitä pari pistettä tippui pois. Jos tuota mun arviota lukee, niin ei siinä suoranaisesti kehuta, vaan kerrotaan miltä se maistui. Harmi ettei sinulle ole kyseinen olut toiminut. Miksi sinun mielestäsi olut on keskinkertainen? Ilmaiseksi saatuna olut ei minussa herätä sen suurempia tarpeita lähteä kehumaan tai että jos itse maksoin, niin se olisi heti huomattavasti pahempaa, kuin ilmaiseksi saatu olut.
      terv. Jaska

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *