Maku Brewing Väkipyörä Bitter

Maku Brewing Väkipyörä Bitter jaskankaljat

Maku Brewing Väkipyörä Bitter on kyllä tervetullut olut suomalaisten pienpanimoiden olutkattaukseen. Syy tähän ei pelkästään ole, että olen brittioluiden suuri ystävä. Suurin syy on, ettei bittereitä, eikä ainakaan suomalaisten pienpanimoiden bittereitä juurikaan ole saatavilla. Tämän oluen toimiessa siitä tulee varmasti vakio-ostoksia, kun käyn kaupasta hakemassa olutta.

”Väkipyörä Bitter on hiilivaunu nousemassa kaivoskuilusta. Musta pöly värjää kasvojen uurteet hien valuessa pitkin ihoa ja kelmeä lyhdynvalo kajastaa tunnelin perällä hakkujen kalkkeessa. Keltainen lintu sirkuttaa vielä. Nähdään illalla paikallisessa!” (Maku Brewing Väkipyörä Bitter -tölkki)

Panimo: Maku Brewing

Panimon sivut: https://makubrewing.com/fi

Maa: Suomi

Tyyli: Bitter

Voltit: 4,4 %

Katkerot: EBU

Humalat: Magnum, Challenger ja East Kent Goldings

Maltaat: Pale Ale, Vienna, Caramel 100, Caramel 150 ja Sokeri

Fiilikset:

Yhteenveto: Väkipyörä Bitter on hyvä olut ja tulen varmasti jatkossa ostamaan kun vastaan tulee. Tässä bitterissä emme sukella sinne kaikkein mahtavimpien tyylilajinsa edustajien joukkoon, mutta Väkipyörä on olut, mikä tuo hyvää laajuutta maitokaupassa saatavilla olevien oluiden kirjoon. Toki toivoisin, että yhä enemmän ja enemmän olisi saatavilla näitä brittityylisiä oluita.

Mistä: Saatu. Saatavilla K-kaupoista. Jos olut ei löydy lähimmästä K-kaupasta, niin siitä eiku vaan toivetta kauppiaalle.

Pisteet: 35/50

Maku Brewing Väkipyörä Bitter jaskankaljat

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *