Sori Brewing Olutjoulukalenteri 2020: Luukku 21 – Sori Brewing Anniversary Barley Wine 2018

Sori Brewing Anniversary Barley Wine 2018

Sori Brewing Anniversary Barley Wine 2018 on kypsytetty vuoden verran konjakkitynnyrissä ja valmistettu Sori Brewingin kolmevuotissyntymäpäivän kunniaksi. Nyt se on sitten ehtinyt majailla hyvät tovit myös pullossa.

Panimo: Sori Brewing

Panimon sivut: www.soribrewing.com

Panimon verkkokauppa: https://shop.soribrewing.com/fi

Maa: Viro

Tyyli: Barley wine

Voltit: 11,3 %

Fiilikset:
Intensiivinen tuoksu, mikä herättää heti kiinnostuksen päästä maistamaan olutta. Silloin tuoksu on onnistunut, kun tuoksusta entisestään herää kiinnostus olutta kohtaan. Syvää tummaa hedelmää, kypsiä luumuja ja sopusuhtainen paahteisuus. Tahmaavaa karamellisuutta ja tammitynnyriä. Konjakki rakentaa vielä lisätasoja aromimaailmaan.

Aivan häkellyttävän hienon makuinen. Yksi pehmeimpiä oluita mitä tullut vastaan. Edellä mainittu pehmeys on se ensimmäinen asia, mikä tulee esiin. Siitä kun lähdetään etenemään, niin tahmaava siirappisuus on esillä. Tummaa hedelmää ja paahteisuutta. Loppuveto tuo esiin konjakin ja siellä on samaa fiilistä, kun konjakkia siemailisi. Täyteläinen, matalahiilihappoinen pitkään nautiskeltava herkku. Sori Brewing on kyllä yksi kovimpia näissä tynnyrihommissa, siis ainakin minun mielestäni.

Mistä: Saatu. Olut kuuluu Sori Brewingin olutjoulukalenteriin vuodelle 2020. Sori Brewingin oluet kotiovelle osoitteesta: https://shop.soribrewing.com/fi

 

Kuvausvekotin: OnePlus 8

Maista jos tykkäät täyteläisestä ja monipuolisesta pitkään nautiskeltavasta oluesta. Konjakin ja barley winen ystäville.

Pisteet:
Tuoksu: 9/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 9/10
Suutuntuma: 5/5
Yleisvaikutelma: 16/20
Yhteensä: 42/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *