Sori Brewing Olutjoulukalenteri 2020: Luukku 8 – Sori Brewing Dark Humor Club PX Sherry Oak Aged

Sori Brewing Dark Humor Club PX Sherry Oak Aged

Dark Humor Club -olutsarjaan kuuluu myös tämä PX Sherry Oak Aged ja kyseessä onkin Pedro Ximénez Sherry tammitynnyrissä kypsynyt 10 % imperial stout. Vähemmästäkin rupeaa kuola valumaan suupielestä.

Nyt on tarjolla Sori Brewingin olutverkkokauppaan alennuskoodi. 15 % alennusta saat tilaamalla normaalihintaisia tuotteita yli 120 eurolla, kun alekoodiksi laitat: JASKANKALJAT
Linkki kauppaan löytyy tuosta alapuolelta ja tarjous voimassa 31.12.2020 saakka.

Panimo: Sori Brewing

Panimon sivut: www.soribrewing.com

Panimon verkkokauppa: https://shop.soribrewing.com/fi

Maa: Viro

Tyyli: Imperial stout

Voltit: 10 %

 

Fiilikset:
Suklainen tuoksu, jossa viipyilevä kirsikka. Sherry vahvasti läsnä, tammea löytyy ja onhan tämä tuoksu aivan huumaavan hieno.

Paksuhko tumma nektari valuu suuhun. Pehmeän sherryinen ja suklaisa. Vahvoja makuja nidottuna hyvää balanssiin. Makeaa maltaisuutta, tammea ja reilusti tummia hedelmiä. Nämä hedelmät ovat sieltä kypsimmästä päästä.

Nyt on kyllä hieno tuote. Tällä hetkellä on kaksijakoiset tunnelmat. Hienoa maistaa näin mahtava olut, mutta samalla harmittaa, että se nyt sitten minulta loppui. Tällaista kun siemailee jouluaattoiltana kynttilänvalossa, niin muuta ei tarvitse.

Mistä: Saatu. Olut kuuluu Sori Brewingin olutjoulukalenteriin vuodelle 2020. Sori Brewingin oluet kotiovelle osoitteesta: https://shop.soribrewing.com/fi

Kuvausvekotin: OnePlus 8

Maista jos tykkäät vahvoista tummista oluista ja sherrystä. Pitkään nautiskeluun.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 9/10
Suutuntuma: 5/5
Yleisvaikutelma: 16/20
Yhteensä: 41/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *