JaskanKaljat -blogissa myös Sori Brewing Joulukalenteri 2020

Kuva: Sori Brewing

Nyt joulukuussa otan käsittelyyn myös Sori Brewingin olutjoulukalenterin. Aikaisemmin julkaisinkin, että Pien Shop & Barin kalenteri tulee olemaan blogissani myös tänä vuonna ja näinhän se tulee olemaan. Pien Olutjoulukalenterissa onkin jo luukkuja auki. Eli joulukuussa tulossa melkoinen määrä olutarvioita.

Sori Brewingin olutjoulukalenteri tulee sisältämään panimon omia oluita. Panimo kommentoi kalenteria seuraavasti ” Tässä ei ole menty sieltä missä aita matalin, vaan on showcase Soria, aina niistä tummista ja tykeistä oluista sinne Sorin veto-pilsiin.

Kalenterin design on Nella Lepän (Nellls Creative) käsialaa, joka on nuori uusi designer, joka pääsi ensimmäistä kertaa näyttämään suurelle yleisölle taitojaan Sorin designerina. Sittemmin panimon etikettejä ja designeja on nähty Nellan tekemänä useampiakin.

Nämä kalenterit ja muutkin oluet löytyvät verkkokaupasta shop.soribrewing.com ja kuljetus onnistuu niin Suomeen kuin muuallekin Eurooppaan. Kauppa maksaa myös alkoholiverot Suomeen. Tätä kalenteria meni paljon varsinkin Ranskan ja Hollannin markkinoille tänä vuonna ja olutkaupan aktiivisimmat asiakkaat löytyvätkin Keski-Euroopasta. Suomalaisia näyttää myös oluen tilaaminen netistä kiinnostavan enenevissä määrin.

Sori Brewingilla on käynnissä osakeanti niin panimon kuin verkkokaupankin laajentumiseen. Lisätietoa osoitteessa http://soribrewing.com/osakeanti”

Tervetuloa seurailemaan myös tämän olutjoulukalenterin arvioita tänne blogiini.

Ensimmäiset luukut tulevat hieman myöhässä, koska kalenteri saapui 3.12.2020, mutta otetaan homma kiinni, vaikka menisi ylitöiksi 🙂

Kuva: Sori Brewing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *