Tornion Panimo Nakku Pink Lager

Tornion Panimo Nakku Pink Lager

Nakku Pink Lager on olut, jonka valmistuksessa on ollut mukana naisvoimaa. Tämä on hienoa, koska aikojen alusta lähtien juuri naiset ovat valmistaneet oluet ja sahdit. Oluen valmistajista poiminta Olutposti-sivustolta

”Tänä vuonna Suomen Pink Boots Collaboration Brew Dayn pääpanijana toimii Tornion Panimon Elisa Koivusipilä ja samalta panimolta oluentekijöinä ovat Anu Salonen, Heli Meriläinen ja Oona Koivumaa. Mukana ovat myös vastikään Hartwallilta eläköitynyt ja aikoinaan Torniossakin pitkän uran tehnyt panimomestari Anna-Kaisa Vehviläinen, sahdintekijänä tunnettu Marjokaisa Piironen sekä Fat Lizard Brewing Co:n oluentekijä Greta Mäkinen sekä oluttoimittaja Maria Markus. Tapahtuma on avoin myös muille oluentekijänaisille.”

Lisätietoja olueen liittyen löytyy Olutpostin julkaisusta.

Itse kun miettii, niin on tehty lager, jossa mausteena karpaloa. Oma kysymykseni on, että miksi lageriin täytyy tunkea yhtään mitään? Otetaan selvää, että kuinka toimii.

Panimo: Tornion Panimo

Panimon sivut: www.tornionpanimo.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Aromisoitu olut

Voltit: 4,5 %

Fiilikset:
Marjaisa tuoksu ja viljaisuutta. En halua lageristani noin vahvaa marjaisuutta.

Maku on kyllä täysi tyrmäys. Viljainen kevyt runko ja karpalomehua. Siinä missä Tornion Panimo on valmistanut loistavia oluita, niin sekaan tulee karpalokossu, jossa kossu on korvattu lagerilla. En keksi tästä juomasta mitään positiivista. Harmi, että tuollaisella potentiaalilla tehdään tällainen juoma, joka ei kerro mitään oikeasta ammattitaidosta.

Mistä: Saatu

Kuvausvekotin: OnePlus 8

Maista jos tykkäät karpaloista viljaisella liemellä.

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 5/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 9/20
Yhteensä: 26/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *