Olarin Panimo Märichello

Olarin Panimo Märichello

Kun kaksi mahtavaa yhdistyy, niin silloin syntyy Märichello. Olarin Panimo tekee tasaisen laadukasta hommaansa olutpuolella, mutta tässä tulee esiin myös toinen oman alansa huipputekijä ja se on Pieruperse. Kyseessä on Post-It -lapuille sarjakuvia piirtävä taiteilija ja hänen taiteensa osuvat ainakin allekirjoittaneen sairaaseen huumorintajuun. Osuvat ne myös monien muidenkin, koska Pieruperseen Instagram-tililläkin on seuraajia kiitettävät 164 000 seuraajaa. Märichello on 5,2 % american lager ja oluen etiketeissä on mukana Pieruperseen taidetta. Etikettejä on 25 erilaista, joten siinä onkin keräämistä, että saa kaikki haltuun!

Tässä poiminta panimon sivuilta tästä oluesta:

”Olemme saaneet kunnian työskennellä erään suomalaisen “taiteen” kuumimman nimen kanssa! Nimittäin PIERUPERSEEN! Jos kyseinen artisti on vielä teille tuntematon, niin hän on instagramissa 162 tuhatta seuraajaa kerännyt ja kaksi kirjaa julkaissut hahmo!

Kuivan sitruksinen lager, jossa humalina Amarillo sekä Cascade.”

Panimo: Olarin Panimo

Panimon sivut: www.olarinpanimo.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Premium lager

Voltit: 5,2 %

Humalat: Amarillo ja Cascade

Fiilikset:
Tuoksussa viljaa ja sitrusta. Ei muuta, eikä tarvettakaan. Puhtautta!

Maku on purevan sitruksinen ja viipyilevän viljainen. Tästä ei juurikaan vaalea lager pysty paranemaan. Makumaailma selkeä ja täydellisen puhdas. Tässä on olut, jota haluaisin aina pitää jääkaapissani, koska tällaisen voisi juoda milloin vaan.

Mistä: Saatu. Tästä pääset ostamaan oluen itsellesi (huom. täytyy hakea itse panimolta, koska SÄÄNTÖ-SUOMI)

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät raikkaasta ja sitruksisesta lagerista!

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 37/50

KURKKAA KORKIN ALLE!

2 thoughts on “Olarin Panimo Märichello

  1. Tuli tämä yllätyksenä joululahjaksi. Ajattelin säästellä uudeksi vuodeksi, mutta ei sitä olisi osannut kuitenkaan maistella. Nyt kaduttaa. Olisi pitänyt jättää aattoon.
    Minusta tässä maistuu enemmän liima kuin olut… Oikeasti siis, ihan käsittämätön maku! En vaan yksinkertaisesti pysty fiilistellä tai mukailla, että jos se maku sieltä löytyisi.

    Tää menee lavuaariin. sori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *