Pien Olutjoulukalenteri 2019: Luukku 4 – Cloudwater The Windows Were Golden

Cloudwater The Windows Were Golden

Homma on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti ja Pienen olutjoulukalenterista on löytynyt kolme maistuvaa olutta. Nyt on neljännen vuoro ja sen on Pien Shop & Barin porukka hommannut varta vasten tätä kalenteria varten. Tätä olutta ei Suomessa muualta saa. Olut on loistavan panimon Cloudwater Brew Co. The Windows Were Golden -niminen pale ale. Olut on humaloitu ainoastaan uusiseelantilaisella Riwaka -humalalla.

Tölkin kyljestä:

” In the early morning light, houses nestled in the hills around Little Kaiteriteri Beach glow bright gold. A short drive north of Riwaka, both a place in New Zealand’s south island and the name of the fragrant hop featured in this single-hopped Pale Ale, Kaiteriteri’s shores were lapped by waves reduced to a mere whisper, as if they too enjoyed early morning peace and quiet.”

Panimo: Cloudwater Brew Co.

Panimon sivut: https://cloudwaterbrew.co

Maa: Englanti

Tyyli: Pale ale

Voltit: 4,4 %

Humalat: Riwaka

Fiilikset:
Raikas greippinen tuoksu, jossa trooppista hedelmää pehmentämässä meininkiä.

Pehmeän hedelmäinen olut, jossa passionhedelmäistä kevyttä kirpeyttä. Rungoltaan kevyt, muttei lähellekään vetistelyä. Hedelmämehuista menoa alusta loppuun ja taattua Cloudwater -laatua. Enpäs ole kyllä tältä panimolta huonoa olutta vielä maistanutkaan. Onko niitä edes?

Mistä: Saatu. Pien olutjoulukalenteri 2019

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Maista jos tykkäät raikkaista ja kevyistä hedelmäisistä oluista.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 15/20
Yhteensä: 38/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *