Pien Olutjoulukalenteri 2019: Luukku 19 – Cloudwater When The Wind Blows, Let It Blow

Cloudwater When The Wind Blows, Let It Blow

19. luukku tarjoilee Cloudwaterin oluen, joka on valmistettu arvostetulle kokille Jyrki Sukulalle. Olut on tyyliltään amber ale. Tätä olutta ei saa aivan jokaisesta paikasta, vaan ainoastaan tästä kalenterista, Pienestä sekä Jyrki Sukulan Ravintola Espasta hanasta. Tämä on toinen kerta, kun tätä olutta maistan. Työmatkalla Helsinkiin tuli käytyä Pienessä ja ostettua hotellille purkillinen tätä olutta. Silloin toimi erittäin mainiosti, kun samalla katsoi Viaplayn kautta The Officea. Nyt sitten arviointiin.

Tölkin kyljestä:
”This seasonal special was brewed for celebrated Finnish chef Jyrki Sukula. As the nights draw in, a crisp snap fills the air, and the foliage explodes in beautiful bursts of red, yellow and brown, the humble Amber Ale comes into its own. Combining a smooth body, sweet malt profile and punchy hop flavours, it’s finely balanced yet resolutely flavoursome.”

Panimo: Cloudwater Brew Co.

Panimon sivut: https://cloudwaterbrew.co

Maa: Englanti

Tyyli: Amber ale

Voltit: 5,1 %

Fiilikset:
Karamellinen tuoksu, jossa ripaus pähkinämäisyyttä. Kevyttä marjaisuutta ja paahteisuutta. Palaset ovat hyvin paikallaan.

Makumaailma on vedetty hyvään tasapainoon. Runko asteen verran kevyt, mutta emme anna sen häiritä. Karamellista makeutta ja kiva paahde. Ei mikään hörpittävä amber ale, mutta ruokien kanssa osuu kohteeseen takuu varmasti.

Mistä: Saatu. Pien olutjoulukalenteri 2019

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Maista jos tykkäät karamellisesta oluesta, jossa hyvä tasapaino.

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 12/20
Yhteensä: 31/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *