Panimoyhtiö X Hopnosis IPA x 2

Panimoyhtiö X Hopnosis IPA x 2

Jyväskyläläinen Panimoyhtiö X pisti mulle pari pulloa heidän Hopnosis IPAa ja jo jonkin aikaa sitten otin ne maistoon. Nyt saadaankin sitten arviota näkyville. Pulloissa oli prosenttien puolella eroa. Toinen pulloista oli 6,3 % ja toinen 5,5 %. Tästäpä pääsette lukemaan, että miten nämä meikäläiselle upposivat.

Panimo: Panimoyhtiö X

Panimon sivut: https://panimoyhtiox.fi/

Maa: Suomi

Tyyli: India Pale Ale

Voltit:
5,5 %
6,3 %

Katkerot: 50 EBU

Fiilikset:

5,5 %
Simppeli mallasrunko ja kevyen puoleinen. Sitruksinen ja taustalta yrttinen.

Epämiellyttävää kitkeryyttä. Raikas, mutta hieman liimainen maku. Runko jää asteen verran vetiseksi. Tuoksu antoi suuntaviivoja perus helposta toimivasta oluesta. Maku ei vaan lunastanut tuoksun tuomia odotuksia.

6,3 %
Trooppista hedelmää helpolla maltaisuudella. Pyöreämpi aromimaailma. Runko selkeästi vahvempi, kuin 5,5 % versiossa. Nyt olemme päässeet kohteeseen.

Trooppisen hedelmäinen ja taustalla pehmeää mangoisuutta. Hyvä tasapaino ja makumaailma toimivan simppeli. Ei mitään erityistä, mutta hyvin tehty IPA. Jälkiliuku vetää nätisti greippiseksi.

Siinä missä 6,3 % oli alusta loppuun asti maistuva tasapainoinen olut, niin 5,5 % oli aivan toista maata. Viimeiset hörpyt, kun kaadoin suuhuni, niin jäi ainoastaan epävireinen vetinen fiilis.

Mistä: Saatu.

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

5,5 %

Pisteet:
Tuoksu: 5/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 5/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 9/20
Yhteensä: 24/50

6,3 %
Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 33/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *