Rocking Bear Brewers Sampola Saison vs. Sampola Saison Cask Edition

Rocking Bear Brewers Sampola Saison vs. Sampola Saison Cask Edition

Nyt maistelussa Rocking Bear Brewersin Sampola saison ja vieläpä kahtena eri versiona. Toisessa lasissani on perusversio ja toinen on vieraillut uudessa amerikkalaisessa valkotammitynnyrissä 5 viikkoa. Lähdetäänpäs katsomaan, että kumpi osuu makuihini paremmin ja antaako tynnyrivisiitti minkälaisia vivahteita. Huom. näissä tölkeissä ei ole viralliset etiketit.

Panimo: Rocking Bear Brewers

Panimon sivut: www.rbb.fi

Maa: Suomi

Tyyli: Saison

Voltit: 7 %

Sampola fiilikset:
Hedelmäinen ja tasapainoinen tuoksu. Pehmeää trooppista hedelmää. Pieni sahtimainen banaanivivahde.

Kirpeä ja sopivan hiivainen maku. Banaanisuutta melkoisesti. Loppua kohti kirpeys tasoittuu ja suuhun jää pyörimään hedelmät ja viljaisuutta. Miellyttävä tyylilajinsa edustaja ja pitkästä aikaa maistossa laadukas suomalainen saison. Hyvää työtä.

Cask Edition fiilikset:
Voimakas tuoksu, jossa normaaliin versioon nähden enemmän syvyyttä. Hedelmäisyys miedompaa, mutta nätti vanilja tulee esiin. Hieno tuoksu. Tämän jälkeen, kun nuuhkaisee perusversiota, niin se jää kyllä pahasti jalkoihin, vaikka tuoksu siinäkin erinomainen.

Lähes täysin hiilihapoton olut, jossa pehmeä suutuntuma. Vaniljaa enemmän kuin reippaasti. Kaipailee hiilihappoja ja sellaista tiettyä saisonmaista pirskahtelevaisuutta ja purevuutta.

Siinä missä perusversio häviää tuoksussa, niin pesee kyllä maussa cask-versiota 100-0. Erot näiden oluiden välillä ovat tuoksussa ja maussa aivan valtavat. Lopulta oluena parempi on Sampola Saisonin perusversio. Maku on lopulta se ratkaiseva asia ja siinä perusversio on edellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *