Kotka Steam Brewery KTP Golden Ale

Kotka Steam Brewery KTP Golden Ale

Nyt minulla on ensimmäistä kertaa lasissani Kotka Steam Breweryn olut ja heti kättelyssä se onkin heidän uutuusoluensa. Olut on kotkalaisen jalkapallojoukkueen KTP:n virallinen olut eli KTP Golden Ale. Olen itsekin futismiehiä, joten mielelläänhän sitä kippaa lasillisen futisbisseä naamariinsa. Olen jo jonkun aikaa katsellut, että tuolla Kotka Steam Brewerylla on kiinnostavan näköisiä oluttölkkejä ja nyt sitten pääsenkin tutustumaan, että mitäs sieltä tölkin sisältä löytyy.

Panimo: Kotka Steam Brewery

Panimon sivut: https://www.kotkasteambrewery.com/

Maa: Suomi

Tyyli: Golden ale

Voltit: 5,2 %

Katkerot: 45 EBU

Fiilikset:
Ensimmäisenä sieraimiin tulvii melko voimakas sitruksinen humalointi. Viljaisuutta riittävästi ja runko hyvinkin kantava.

Maku aloittaa myös vahvalla humaloinnilla, jossa sitruksisuutta ja kitkeryyttä. Runko on melko tukevan viljainen. Loppuveto on greippinen. Oluena KTP Golden Ale on ns. ruokaisempi golden ale, mitä normaalisti tulee vastaan kevyen liukuvia sitruksisia tyylilajin edustajia. Tasapainoinen golden ale. Kyllähän tällainen olut olisi loistava futismatsia katsoessa ja siihen kaveriksi kunnon makkara. Tämä olut kyllä nätisti leikkaisi makkaran rasvaa ja yhdessä ne tarjoilisivat toimivan makuparin.

Mistä: Saatu.

Kuvausvekotin: Huawei Nova 3

Maista jos tykkäät tasapainoisesta helposti lähestyttävästä oluesta, jossa kuitenkin melko reilusti sitruksista humalointia. Maista myös, jos tykkäät KTP:sta.

Pisteet:
Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 2/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 12/20
Yhteensä: 31/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *