Mallaskosken TRUE Bock

Mallaskosken TRUE Bock

Mallaskosken Panimon True -olutsarja keskittyy kunnioittamaan perinteitä ja jättämään turhat kikkailut unholaan. Tämä on juuri sitä mitä olen pitkään jo oluilta toivonut, joten tämä olutsarja on kuin vastaus rukouksiini. Alkon valikoimasta löytyy tällä hetkellä nyt arvioitavan True Bockin lisäksi True Double IPA. Tuota DIPAa pääsin tuoreeltaan maistamaan panimolla tankista ja silloin oli loistavaa. Samaisella reissulla myös maistoin pullollisen ja sekin toimivaa, vaikkei tuoreelle tankkiversiolle pärjännytkään.

Nyt kuitenkin arvioinnissa True Bock, jota Alkosta voi hakea puolen litran tölkissä. Ulkoasultaan tämä tölkki on mielestäni yksi hienoimpia mitä on vastaan tullut. Pelkistettyä tyylikkyyttä ja selkeää linjaa. Hintakin on asiallinen ja puolikas litrainen Bock kustantaa 3,19 €.

Panimo: Mallaskosken Panimo

Panimon sivut: www.mallaskoski.fi/

Maa: Suomi

Tyyli: Dunkler Bock

Voltit: 6,5 %

Katkerot: 19,0 EBU

Fiilikset:
Tuoksultaan tumman maltainen, hieman paahteinen ja klassinen. Makeaa siirappisuutta ja kevyt hedelmäisyys.

Maultaan pehmeä, hivenen makeahkon maltainen ja helposti lähestyttävä. Perinteikkään makuinen olut, jossa ei mitään turhaa kikkailua, niin kuin panimokin lupaa. Tämä olut sopii moneen tilanteeseen. Sen voi juoda ihan vaan nautiskelumielessä, ruokajuomana tai heittää vaikka lihapadan sekaan. Hatunnosto Mallaskosken Panimon suuntaan, koska tämä True Bock nousee yhdeksi tämän hetken suosikikseni suomalaisten pienpanimo-oluiden joukosta.

Tällaiset oluet ovat se uusin trendi eli konstailematon tyylikäs perinteinen olut. Jätetään ne kikkailut jääkiekko- ja jalkapallokentille ja tehdään hyvää tasapainosta laadukasta olutta.

Mistä: K-Citymarket Pilkko Alko (Joensuu)

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 37/50

One thought on “Mallaskosken TRUE Bock

  1. Nyt oli hinta Alkossa tippunut jo alle kolmeen euroon, eli hyvin helposti tulee napattua sieltä mukaan. Sanoisin, että vois sopia hyvin myös joulupöytään tämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *