Linden Brewery PI.LA Farmhouse Ale

Linden Brewery PI.LA Farmhouse Ale

Tutustumismatkani raumalaisen Linden Breweryn oluisiin on päässyt kolmanteen osioon ja nyt maistoon Farmhouse Ale eli kavereiden kesken Saison. Kaksi aikaisempaa olutta nostivat riman korkealle, joten nostan samalla odotusarvon korkealle tätä olutta kohtaan. Luodaan pientä painetta kehiin ja sitten putelia auki.

Tässä vielä linkit kahteen aikaisempaan arviooni panimon oluista:

Panimon sivuilta:
”Tämä on kuin suoraan Ranskan tai Belgian pelloilta. Maku on yhtä kuiva kuin heinäpaalissa ja runsas hiilihappo tekee juomasta mukavan pirskahtelevan. Humalina Amarillo ja Sorachi ace. Toimii hienosti kalan kaverina valkoviinin sijaan.”

Panimo: Linden Brewery

Maa: Suomi

Tyyli: Saison

Voltit: 5,3 %

Katkerot: 36,9 EBU

Väri:  EBC

Fiilikset:

Virkistävä yhdistelmä belgihiivaa ja yrttisyyttä. Hieman Sorachi Ace tuo esiin tilliä, mutta ei häiritsevästi. Sitrushedelmäisen pirskahteleva.

Olut pirskahtelee melkoisesti kaatuessa suuhun. Ottaa oman aikansa ennen kuin sieltä saa makuja esiin. Sitruksisuus on hyvin vahva elementti koko oluen makumaailmaa. Hapokas ja greippinen saakelin virkistävä olut. Tykkään tässä erityisesti tämän oluen kuivuudesta, eikä vedetty liian makeaksi.

Kolmas maistettu Linden Breweryn olut ja homma jatkuu samalla laadukkaalla tasolla.

Mistä: Saatu panimolta

Kuvausvekotin: Canon EOS M3

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 37/50

4 thoughts on “Linden Brewery PI.LA Farmhouse Ale

  1. Onko näitä tullut jo alkoon myyntiin? Itse tänään alkoa selailin läpi ja ei tullut vastaan. Innolla haluaisin Lindenin tuotteita maistaa

  2. Pi.La on Lindenin ainoa Alko-tuote, joka itse asiassa on ollut Alkon valikoimassa ainakin keväästä alkaen. Valitettavasti kyseessä on paikallisesti eli Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa saatavilla oleva tuote, jota on nyt 4 Alkossa pääsääntöisesti muutamia pulloja. Ehkä keväämmällä paremmin saatavilla, jos ensin panimomestari ja sen jälkeen Alko suo.

    1. Kiitos tiedosta, itse majailen täällä pääkaupunkiseudulla niin täytyy toivoa, että tännekin tulee valikoimiin. Tai sitten täytyy tilata, mutta varmaan täytyy tilata alkoon useampi pullo jos olen oikein käsittänyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *