Vakka-Suomen Prykmestar Pekoniolut

Vakka-Suomen Prykmestar Pekoniolut

Pullote, jossa yhdistettynä suosikkijuomani ja suosikkiruokana eli olut ja pekoni. Kieltämättä tämä yhdistelmä pelkästään jo ajatuksentasolla nostattaa ihon kananlihalle, mutta siitä lähtien, kun kuulin juoman olemassaolon niin olen sitä halunnut päästä maistamaan. Nyt sitä olisi ja grillissä tirisemässä possunsisäfileestä ja pekonista pyöriteltyjä vartaita. Niiden lisäksi herkkusienien ympärille kiedoin pekonia ja vielä lisukkeena pelkkää pekonia. Upouudella terassilla sitten täräytin tämän pekonisen setin naamariini. Arvioni ei ole mikään erityisen tarkka, koska pääasiassa mussitin vaan evästä ja siemailin olutta. Kuitenkin jotain!

Panimo: Vakka-Suomen Panimo

Maa: Suomi

Tyyli: Aromisoitu Olut

Voltit: 4,5 %

Pekoni: HK:n Amerikan pekoni (samaa myös ruoassani)

Kohta syödään!!!

Fiilikset:

Tuoksu kertoo, että mistä on tässä kyse. Savuisen vivahteleva ja hieman jopa rasvainen tuoksu. Ruohoinen. Ei ollenkaan paha.

Maultaan savuisen kinkkuisa Lager, joka eittämättä tuo mieleen oman suosikki jouluolueni eli samaisen panimon Prykmestar Jouluoluen. Suutuntuma poikkeaa muista savuoluista pienellä rasvaisuudella. Ei niin juotava, kuin edellä mainittu jouluolut, mutta kelpo juomaa näin pekonipainotteisen ruoan kanssa. Ennen ruokaa maistettuna ei pääse oikeuksiinsa, vaan on ainoastaan outo olut. Juokaa tämä liharuoan kanssa tai sitten ei ollenkaan.

Mistä: Heila lähiruokatori (Heinola)

Pisteet:
Emmä nyt ruvennut siinä ruokapöydässä pisteyttämää, mutta siinä 30 pisteen paikkeilla ollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *