Kotioluet: The Brewery of the Crypt Dweller – Night’s Blood

The Brewery of the Crypt Dweller – Night’s Blood

Sitten otetaan arviointiin kotiolut nimeltään Night’s Blood. Kyseisen oluen takana on hämeenlinnalainen The Brewery of the Crypt Dweller. Lasiini kaatui 8,6 % Imperial Stout, jossa etiketti ainakin nostattaa odotukset melkoisen synkän mörköoluen puolelle (ja siis hyvällä tavalla).

Kotipanimon kuvaus:
”Night’s Blood on jälleen suora viittaus bändikuvioihin. Tällä kertaa nimi on otettu suoraan Dissection nimisen bändin katalogista. Tämän täydellisempää imperial stoutin nimeä ei ole. Etikettitaide on Thulcandra nimisen bändin levyn kansi. Yhteytenä Dissectioon tässä on jälleen taitelija, joka on väsännyt albumin kansia Thulcandralle sekä Dissectionille.”

Kotipanimo: The Brewery of the Crypt Dweller

Maa: Suomi

Tyyli: Imperial Stout

Voltit: 8,6 %

Katkerot: 69 EBU

Väri: 112 EBC

Humalat: Northern Brewer ja East Kent Goldings

Maltaat: Pale Ale, Roasted Barley, Special B, Chocolate ja Dextrine

Fiilikset:
Tuoksu on mokkaisen pehmeä, paahteinen ja suklaisa. Brittityylisen aromikas. Tuoksun perusteella makuosastolta pystyy odottamaan herkkua.

Maku on sitä mitä tuoksun osalta jo osasi odottaa. Tyylikäs Imperial Stout. Pehmeää mokkakahvia ja humalointi ilmoittaa itsestään juuri sopivasti, eikä iskeydy päin näköä. Tämän oluen suurin plussa tulee sen tasapainosta. Night’s Blood ei ole hyökkäävä intensiivinen Imperial Stout, vaikka etiketin ja nimen perusteella sellaista voisi olettaa. Night’s Blood on pehmeä tasapainoinen Imperial Stout, joita mielellään juo. Onnistunut olut!

Mistä: Saatu kotipanimolta.

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 37/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *