Panimo Honkavuori Valo

Panimo Honkavuori Valo

Panimo Honkavuoren Valo on maitokauppavahvuinen vehnäolut, jota ensimmäistä kertaa maistoin panimon avajaisissa. Nyt sitten otetaan tarkempaan syyniin. Honkavuoren vahvempi vehnis Heili oli kyllä toimiva tapaus.


Panimon sivuilta:

”Valo on raikas vehnäolut, jonka runsasarominen tuoksu ja maku ovat pitkän ja huolellisen etsimisen tuloksia. Valon humalakatkero on hyvin alhainen, joten se sopii hyvin myös vähemmästä katkeroinnista pitäville oluenystäville. Valo on suodattamaton vehnäolut ja pullon pohjalle kertynyt hiivasakka kannattaa sekoittaa oluen sekaan ja kaataa lasiin. Valo sopii nautittavaksi sellaisenaan janonsammuttajana tai ruokajuomana kaikkina vuodenaikoina syksystä kesään. Valo on ilmiö.”

Panimo: Panimo Honkavuori

Maa: Suomi

Tyyli: Hefeweizen

Voltit: 4,5 %

Fiilikset:

Tuoksussa pehmeää banaanisuutta, vehnää ja sitruksisuutta. Sitruunapesuainemainen jos se nyt on edes sanakaan.

Suutuntumaltaan erittäin kevyt ja pirskahteleva. Sitruksisuus on hallitseva elementti makua ja onhan tää aika hemmetin virkistävä olut. Banaania ja vehnäleipää. Hieman vetinen. Mainio janojuoma ja erittäin helposti lähestyttävä. Makumaailma melko simppeli ja ei tarjoa itselleni suurta nautintoa. Kesäterassilla tilanne olisikin sitten aivan toinen ja näitä voisi helpostikin imaista pari ihan vaan janoon.

Helpoin olut tähän mennessä Panimo Honkavuorelta.

Mistä: Saatu panimolta

Pisteet:
Tuoksu: 6/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 6/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 13/20
Yhteensä: 30/50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *