Helsinki Beer Festival 2016 – Sori Brewing juomalista


Sori Brewingin porukka on mukana Helsinki Beer Festivalilla Diamond Beveragesin tiskillä.

Sen sijaan että heillä olisi tarjolla tuttu kirjo Investor IPAsta Out of Officeen, Sori tuo tarjolle pelkästää uutta settiä, tiivistettynä neljään timanttiin. Tarjolla hanoissa ovat uuden League of Hopsin tuotteita sekä erikoisversio Dark Humor Clubista.

Delirious – Double IPA 8,1% 85 IBU
Delirious tarkoittaa villiä mieltä. Villiinnyimme ja laitoimme massiiviset määrät kuivahumalia tähän Imperial IPAan. Voimakkaasti kuivahumaloitu Citra, Mosaic ja Simcoe -humalilla. Kuten hyvät IPA:t konsanaan, tämäkin kannattaa nauttia tuoreimmillaan! Tämä suuri Imperial IPA ei humalassa säästele.

Leaping Lena – India Pale Lager 6,3% 70 IBU
Leaping Lena on Länsi-Saksan kuuluisin kilpapulu. Pulu eksyi Tsekkoslovakiaan 1954 palaten pian Taipumattoman Pilsenin vapausmanifestin kanssa. Kuten Taipumaton Pilsen, arvostamme vapautta. Otimme vapauden tehdä tsekkiläisellä pilsnerhiivalla vallankumouksellisen India Pale Lagerin. Kukkaisen hedelmäisesti humaloitu Mosaic, Ahtanum ja Simcoe -humalilla.

Ménage à Trois – Triple IPA 9,2% 93 IBU
Ménage à Trois Triple IPA on ylistys rakkaudelle humalaisiin oluisiin – vaikea rakastaa vain yhtä! Kolme humalaa: Motueka, Citra & Tomahawk. Kolme mallasta: Pale, Cara Pale & Crystal 50. Katkeroa ja makua enemmän kuin laki sallii. Ei heikkohermoisille!

Dark Humor Club Coconut – Imperial Stout 8,0%
Mustan huumorin kerhossa olut ja huumori ovat tummaa. Kookosta, tummaa suklaata ja eksotiikkaa tässä jopa seitsemän maltaan Imperial Stoutissa.

League of Hopsiin kuuluu kaiken kaikkiaan neljä tuotetta, joista White Lies (6,2% 58 IBU) White IPA on yksinoikeudella HOK-elannon ravintoloissa kuukauden oluena. White Lies on Equinoxilla ja Mosaicilla humaloitu belgihenkinen valkoinen IPA. Myös muut kolme League of Hops -sarjan IPAa rantautuvat juuri ravintoloihin ympäri Suomen.

Sorin saatavuus on parantunut muutenkin huomattavasti. Sorin Investor IPA löytyy Alkon tilausvalikoimasta saatavilla mihin vain Alkoon, saa mukaan vaikka pullo kerrallaan kun pyytää myymälää tilaamaan. Ja tietä on raivattu myös toisaalla, sillä Out of Office Session IPA on rantautunut nyt Suomen Lidlien valikoimaan ja saatavilla vähintäänkin koko kesän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *