Helsinki Beer Festival 2016 – Ruosniemen Panimo juomalista

Ruosniemen Panimo saapuu Porista mukavalla valikoimalla. Alla olevat oluiden kuvaukset ovat panimon käsialaa, joten kiva nähdä oma nimi oluen kuvauksessa 🙂

Hanassa:
Betaversio Globaali Pale Ale 4,7 % – Maailman humala-aromien juhlat lasissa. Katkerot Saksasta, aromit ja kuivat Isosta-Britanniasta, Uudesta Seelannista ja Yhdysvalloista.

Piirimyyjä APA 5,7 % – Kumarruksemme jenkki-APA:n pioneereille. Aromit pelkästä Cascadesta ihan niinkuin silloin ennen.

Konttorirutto Barley Wine 9,5 % – Vuoden kypsynyttä tummanruskeaa ja lämmittävää Hiisi-kollaboraatiota on enää vähän jäljellä. Kannattaa olla nopea, että ehtii maistamaan.

Vuorineuvos Imperial Stout 9,5 % – Kehuttu Imperial Stoutimme tarjolla harvinaisempana hanaversiona. Täysin musta, paahteinen, lakritsainen ja mausteinen.

Pullossa:
Sihteeri Blond 4,1 % – Korianterilla ja inkiväärillä maustettu vaalea belgiale. Hedelmää, mausteisuutta ja raikkautta kesäterasseille. Jaskan Kaljat -blogin suositus festarien kakkospäivän aloitusolueksi.

Insinööri IPA 4,7 % – Suosittu sessio-IPA:mme. Aromin takaavat ne kovimmat jenkit eli Amarillo, Cascade, Centennial, Citra ja Simcoe.

Työmies Ruosniemi Special Bitter 4,7 % – Perinteikkään punertava brittimuki ilman kikkailua. Selkeästi maltainen ja brittuhumalista katkera, internationaali makuelämys.

Pikkupomo Amber Ale 6,0 % – Se aito ja alkuperäinen Pikkis tällä kertaa pulloversiona. Maltaan ja jenkkihumalan tasapaino #ommuuten kohdallaan.

Musta Lomittaja Savusaison 6,3 % – Alkon käsityöolutkampanjassa talvella debytoinut musta, pyökkisavuinen ja hedelmäinen oluttyylihybridi.

Diplomi-insinööri DIPA 8,0 % – Kaikkea enemmän kuin Insinöörissä. 107 IBU:inen trooppinen humalapommi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *