Helsinki Beer Festival 2016 – Juomatalo Pikkulintu juomalista

Juomatalo Pikkulintu saapuu Helsinki Beer Festival 2016 –tapahtumaan erittäin kovalla valikoimalla.

Nøgne Ø – Kriek of Telemark 7%

Syvän punainen, runsasrunkoinen kriek, jossa täyteläinen mallaspohja, raikasta happamuutta, aavistus kanelista mausteisuutta, runsasta marjaisuutta ja pitkä kuiva jälkimaku. Monimuotoinen ja hienostunut olut, joka maistuu myös murtomaahiihtäjille!   

Nøgne Ø – Imperial Koji Saison 14%

Syvän rusehtava, pehmeän hiilihappoinen ja öljyinen saison-monsteri, jota voi luonnehtia kahdella sanalla: monimuotoinen ja hämmentävä. Makea, alkoholimaisen lämmittävä ja erittäin runsas. Käytetty osittain sake-hiivalla, raaka-aineena mm. japanilainen koji-riisi. Pantu yhdessä pekingiläisen Jing-A brewery kanssa. Todellinen harvinaisuus!

Nøgne Ø – Tigris Obscura 10,9%
Oranssisen meripihkainen, maltaisen runsas ja täyteläisen hedelmäinen strong ale, jossa tasapainottavaa humalan katkeruutta. Voimakkaan vaikuttava olut, jolla voi korvata tiikerin tankissa!

Nøgne Ø – Aquavit Saison 8,0%
Samean kellertävä, keskitäyteläinen, runsaan hiilihappoinen saison, jossa hedelmäisyyttä, yrttistä mausteisuutta ja aavistus akvaviitin lämmittävyyttä. Olut joulupöytään tai keväthangille!  

Nøgne Ø – IPA 7,5%
Meripihkaisen oranssinen, runsaan maltainen ja aromaattinen huippu IPA, jossa sitruksinen aromihumalointi ja paljon ravakkaa katkeruutta. Humaloitu amerikkalaisilla Chinook ja Cascade-lajikkeilla. Panimon pääsylippu kansainväliseen oluteliittiin – eikä suotta!

Nøgne Ø – Sparkling Sake 12,5%
Vaalean keltainen, kevytrunkoinen, helposti juotava Yamahai Sake, jossa hedelmäisyyttä ja aavistus raikasta happamuutta. Lontoon Sake Challenger pronssimitalisti 2015!

Lervig Aktiebryggeri – Check in IPA 6%
Samean syvän keltainen, herkullisen aromaattinen, keskitäyteläinen IPA, jossa runsasta maltaan makeutta, trooppista hedelmäisyyttä ja juuri sopiva määrä humalan katkeruutta. Täydellinen sessio-IPA!  

Lervig Aktiebryggeri – Galaxy IPA 6,5%
Kauniin oranssinen, keskitäyteläinen, raikkaan aromaattinen ja brutaalin katkera IPA, jossa runsas mallarunko ja kuiva pitkä jälkimaku. Humaloitu australialaiselle Galaxy-lajikkeella. Olut, joka ei yritäkään olla tasapainoinen. 100 IBUa, 12 pistettä! 

Lervig Aktiebryggeri – Saison 6,6%
Samean kullankeltainen, kevytrunkoinen ja runsaan hiilihappoinen saison, jossa hedelmäisyyttä, heinäistä humalaisuutta ja lajityypillistä mausteisuutta. Tasapainoinen hieno olut, joka sopii jokaiseen vuodenaikaan!

Hornbeer – Charlies Cool Porter 5,9%
Pikimusta, keskitäyteläinen, pehmeä porter, jossa paahtunutta maltaisuutta, lakritsia, aavistus kahvia tummaa hedelmäisyyttä ja paahtunut, kuivahko jälkimaku. Olut ajalta, jolloin elokuvat olivat mykkiä ja työmiehet raavaita!

Hornbeer – Dryhop 5%
Pirteän keltainen, runsaan aromaattinen ja tasapainoinen IPA, jossa karamellimaista maltaisuutta, hunajaista hedelmäisyyttä ja paljon herkullista katkeruutta. Humaloitu amerikkalaisella klassikolla Amarillolla. Olut-hopsterin kuivahumaloitu märkä uni!

Hornbeer – Happy Hoppy Viking 9,2%

Kuparin punertava, pehmeän hiilihappoinen, keskitäyteläinen tupla-IPA, jossa runsas mallasrunko, karamellimaista makeutta, pihkaisen greippistä aromaattisuutta ja hurjasti katkeruutta. 130 IBUa silkkaa ihanuutta!

Olutpaja – APA 5,6%
Kauniin oranssinen, kevytrunkoinen ja helposti juotava jenkkityylin APA, jossa tuhti mallasrunko, trooppista hedelmäisyyttä ja tasapainoittavaa humalan katkeruutta. Amerikkalaisempi kuin Donald Trump, mutta paljon mukavampi.

Plevna – Weizen Bock 7,5%
Vaalean meripihkainen, keskitäyteläinen ja vahva vehnä-bock, jossa kevyttä makeahkoa maltaisuutta, hiivaisuutta, hedelmäestereitä ja aavistus humalan katkeruutta. Potkii hellästi kuin kiimainen pukki!

Plevna – Severin Extra IPA 6%
Kauniin kullankeltainen, helposti juotava, kevytrunkoinen raikkaan kuiva IPA, jossa runsasta aromaattista hedelmäisyyttä, makeahkoa vaaleaa maltaisuutta runsasta humalan katkeruutta. Humaloitu Nugget, Tomahawk ja Amarillo-lajikkeilla. Maistuu ilman Sven Tuuvaakin!

Plevna – Mount Evans 6%
Raikkaan keväinen, monimuotoinen saison, jossa piristävää hedelmäisyyttä sekä hentoa mausteisuutta. Maustettu aidolla vadelmalla. Olut, joka auttaa valloittamaan vuorten lisäksi naapurin Pirkon.

Plevna – Panimosima 5%
Vaalean keltainen, kevyen maltainen ja makean aromaattinen mieto sima, jossa aavistus sitruksista hedelmäisyyttä ja sopivasti hunajaista makeutta. Joulu on vain kerran vuodessa, mutta vappu tarvittaessa joka päivä!

Plevna – Red Rocks Pale Ale 6%
Kuparisen punertava, täyteläinen APA, jossa runsasta karamellimaltaisuutta, trooppista sitrusta ja pihkaista humalaa. Tasapainoinen jenkkityylin humalapommi, joka osoittaa että kivillä on pari naksausta kivempaa.

Plevna – Siperia 8%

Musta, runsasvaahtoinen ja täyteläinen imperial stout, jossa herkullisen runsas aromihumalointi, täyteläisen paahtunut mallasrunko, kahvimaisuutta ja paljon herkullista humalan katkeruutta. Maailmalla kenties arvostetuin suomalainen pienpanimo-olut kautta aikain. Ja maistat varmaan miksi!

Mathildedalin kyläpanimo – La Mer 4,3%
Hennon oranssinen, kevytrunkoinen ja raikas APA, jossa maltaista maanläheisyyttä, marjaista raikkautta, lajityypillistä hedelmäisyyttä ja kevyttä humalan katkeruutta. La Mer – arjensankarin creme de la creme!

Mathildedalin kyläpanimo – Pirske 6,9%
Samean syvän keltainen, eläväisen hiilihappoinen ja täyteläinen belgi, jollaista ei aiemmin ole Suomessa nähty. Monimuotoinen, hieno olut, jossa runsasta hedelmäisyyttä, maltaista makeutta ja piristävää mausteisuutta. Näissä pirskeissä viihtyy takakireämpikin!

Mathildedalin kyläpanimo – Dorf 4,5%
Hennon samea, kullankeltainen, kevytrunkoinen klassinen saksalaistyypin pils, jossa viljaista maltaisuutta, ruohoista raikasta humalaa ja kevyttä kuivaa katkeruutta. Helposti juotava ja nimeään paljon kauniimpi laatutietoisen kuluttajan ensiluokkainen käyttöolut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *