Helsinki Beer Festival 2016 – Maku Brewing makulista

Sitten isketään näkyville Maku Brewingin juomat, millä he hyökkäävät tämän vuoden Helsinki Beer Festivaleille.

Tuusulan monipuolisimpana panimona tarjoamme HBF:ssä uutta, vanhaa ja  uusvanhaa samoin kuin humalaista ja maltaista. Oluen makustelun  lomassa kävijöillä on hieno mahdollisuus tutustua uusiin tölkkeihimme!

Me So Hoppy (Proto DIPA) 8,8% UUTUUS
Iso, tuhti, jyrkkä ja erittäin rajusti humaloitu double IPA, jonka  nimi on peräisin Makun SoMe-kilpailusta. Runkoa on, katkeroa on, EBUja  on… Olkaa hyvä ja nauttikaa!

IPA 7,3% (myös tölkissä)
Maku Brewing klassikko. Erinäisillä foorumeilla Suomen parhaaksi  IPAksi tituleerattu tasapainoinen ja erittäin hedelmäinen West Coast  IPA. Toimii aina.

Black IPA 6,1%
Nimensä mukaisesti musta IPA, ei siis vähän humaloitu portteri.  Lakritsia, sitrusta ja vahva humalointi. Voi suositella!

Saison 6,0%
”Mä en tykkää IPAsta”. No sitten on Saison. Kellertävä, kesäinen,  hedelmäinen, mutta aavistuksen hapan valinta. Onko Saison tänä(kin)  kesänä the olut?

Savu Porter 5,9%
”Kirjoitetaanko se yhteen vai erikseen?” No ei meidän markkinointikaan  tiedä. Olut on kuitenkin miedon savuinen, täyteläinen elämys, jossa  ripaus lakritsia ja havuisuutta. Saat todennäköisesti tämän kun pyydät  jotain tummaa.

Amber Ale 4,5% (myös tölkissä)

Vuoden 2015 Suomen paras alle 4,7% ale. Makeaa mallasta ja  karamellista humalointia. Kuparinvärinen, tasapainoinen ja helposti  juotava. Tässä humalointi ei ole se juttu.

Golden Ale 4,5% (myös tölkissä)
Makun ensimmäinen olut vuosien takaa (2014). Raikas, sitruksinen olut,  jossa kotimaista männyn havua muistuttamassa kesäisistä päivistä  järven rannalla. Harmi, ettei Kaapelitehtaalla ole saunaa, jossa tätä  nauttia…

Vehnä 4,5% (myös tölkissä)
Helposti nautittava, pirtsakka kevyenpuoleinen vehnäolut. Maussa  hedelmäisyyttä ja vivahde banaania. Ei niin tuhti kuin tunnetut  saksalaiset isoveljensä.

Pale Ale 4,5% (vain tölkissä)

70 EBUa markettivahvuiseen eli katkeroa piisaa! Muuten rungoltaan  hedelmäinen ja oikein maukas. Musiikin ystäville tämä taipuu myös  Amorphis The Ale from Thousand Lakeksi, sillä tuotanto kuuntele  Amorphista astioidessaan tätä Amorphiksen nimikko-olueksi.

3 thoughts on “Helsinki Beer Festival 2016 – Maku Brewing makulista

  1. Vastaappa jaska nyt rehellisesti oletko saanut Maku panimolta olutta ilmaiseksi ja kuinka paljon kun niitä olet viime aikoina jatkuvasti mainostatanut facebookin puolella?

    1. Sain Maku Brewingilta maistoon heidän maitokauppaoluensa eli 4 erilaista. Näistä teen jutun jossa selvitän vaikuttaako pakkaustapa oluen makuun. Olen vuosien varrella saanut muiltakin panimoilta oluita ja ostanut myös itse. Yhtälailla niitäkin näkyy Facebookissa ja jos se mielestäsi on mainostamista niin olkoon. Julkaisen sosiaalisessa mediassa niitä oluita mitä milloinkin juon oli se sitten hankittu millä tavalla tahansa. Se määrä jonka sain Maku Brewingilta oli itseasiassa pienempi mitä muutamat muut blogit panimolta saivat 🙂

    2. Sain Maku Brewingilta maistoon heidän maitokauppaoluensa eli 4 erilaista. Näistä teen jutun jossa selvitän vaikuttaako pakkaustapa oluen makuun. Olen vuosien varrella saanut muiltakin panimoilta oluita ja ostanut myös itse. Yhtälailla niitäkin näkyy Facebookissa ja jos se mielestäsi on mainostamista niin olkoon. Julkaisen sosiaalisessa mediassa niitä oluita mitä milloinkin juon oli se sitten hankittu millä tavalla tahansa. Se määrä jonka sain Maku Brewingilta oli itseasiassa pienempi mitä muutamat muut blogit panimolta saivat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *