Mitä kuuluu Maku Brewing?

 

Mitä kuuluu? on JaskanKaljat -olutblogin uusi juttusarja, jossa suomalaiset pienpanimot pääsevät kertomaan omia kuulumisiaan. Sarja isketään käyntiin Maku Brewingin kuulumisilla.

Maku Brewingille kuuluu kiireistä eli hyvää, kiitos tästä kaikille  pienpanimo-oluiden ystäville! Meillä on viime kuukaudet mennyt  käytännössä tuttujen, mutta hyväksi havaittujen ”vakio-oluiden”  valmistamisessa isohkon laajennuksen viedessä vähän huomiota.

Viimeisimpänä astioitiin kesällä hyvää palautetta saanutta Black IPAa  ja Alkon käsityöläisolutkampanjaan valmistuu ESBiä. IPAstahan meidät  pitkälti muistetaan, mutta näytetään, että osataan tehdä muutakin kun  humalaista! Uutuuksia on varmasti vielä tuloillaan, mutta palataan  niihin kun ovat valmiita resepteja. Toive tummasta  maitokauppavahvuisesta oluesta ollaan kuultu…

Tosiaan mainitsin laajennuksesta, eli meille on nyt otettu panimolle  käyttöön kolmas halli, ollaan siis triplattu lattiatila siitä kun  aloitettiin. Uusien kypsytystankkien myötä tankkikapasiteetti kasvoi  20 000 litrasta 44 000 litraan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme  paremmin tuottamaan olutta valtakunnallisella tasolla sekä myös  tekemään useampia erilaisia oluita kun tankkien määrä on suurempi. Ja  kerran kun tulee uutta, niin uudistutaan kunnolla…jatkossa suurin osa Maku-oluista tulee tölkeissä, jotka on paitsi tyylikkäitä niin  myös helppo kuljettaa kaupasta kotiin nautittavaksi.

Mitäs muuta, Jussi aloitti syksyllä täysipäiväisenä toimitusjohtajana.  Meillä työskentelee nyt 3 täysipäiväistä henkilöä. Keväällä pystytään  toivon mukaan palkkaamaan vielä neljäs henkilö, jotta saadaan täysi  kapasiteetti käyttöön ja oluet vielä liikkeelle.

Syksyllä oli meille myös isoja juttuja Amorphiksen ja Helsinki Seagullsin kanssa aloitetut yhteistyökuviot, joita molempia  syvennetään kevään mittaan. Onkohan muualla pääsarjaotteluissa pelkkää craftbeeriä kuin Helsingin Kisiksellä?

Lopuksi vielä toivon, että kaikki oluenystävät jatkaisivat aktiivista  kommentointia SoMe-kanavissa, kiva kuulla mitä meiltä odotetaan!

Terveisin,

Henkka
Markkinointihessu
Maku Brewing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *