Alkon käsityöläisoluet 2016 – Esimakua Stallhagen Beebock

Tässä vuoden 2016 alkupuoliskolla Alkon valikoimiin tulee 19 erilaista suomalaista pienpanimo-olutta. Tässä on esimakua yhdestä tähän kattaukseen tulevasta oluesta. Julkaisen infoa myös muistakin oluista jos saan kaivettua tietoa esille. Alla oleva teksti on panimon käsialaa.

Stallhagen Beebock
 
Stallhagenin ainutlaatuinen hunajaoluiden perhe kasvaa vahvasti ja saa uuden jäsenen, vahvan hunajapukin.

Stallhagen Beebock 7,0% on suodatettu, tumman meripihkansävyinen Single Hop lager. Tuoksussa tuntuu selkeä maltaisuus, hienostunut aidon ahvenanmaalaisen hunajan aromi sekä ripaus Chinook humalan tuomaa sitrusta. Vaahto on pitsimäinen, niukka ja helmeilevän valkoinen. Suutuntuma on kuiva, keskitäyteläinen ja tasapainoinen. Maltainen, sopivasti hunajainen ja tasapainoinen maku jossa hienovaraisen pyöreä katkerohumalointi.

Puhtaassa luonnossa kukkivat villikasvit antavat ahvenanmaalaiselle hunajalle erityisen vivahteen, joka viimeistelee Stallhagen Beebock oluen jäljittelemättömän maun.

Maltaat: Pils, Münch, Crystal, Biscuit, Musta mallas
Humalat: Chinook
EBC: 40
EBU: 16
Alkoholipitoisuus: 7,0 til-%
Tarjoilulämpötila: 10-12º
Ruokasuositus: täyteläiset runsasmakuiset lihapadat, mausteiset BBQ  liharuoat, pitkään kypsytetyt kovat juustot.

One thought on “Alkon käsityöläisoluet 2016 – Esimakua Stallhagen Beebock

  1. Stallhagenin maitokaupassa ollut hunajalager oli myös oletuksiin nähden oikein jees, että kyllähän tämäkin kuulostaa oikein maistuvalle tapaukselle, kunhan nyt ei mitään Rochefortia odotakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *