Plevnan Siperia valokuvakilpailun voittaja!

Järjestin Decanter Oy:n kanssa valokuvauskilpailun, jossa aiheena oli ottaa valokuva Plevnan Siperia Imperial Stoutista. Kilpailuun tuli yhteensä 18 erilaista taidonnäytettä tästä aiheesta ja nyt oli minun aika päättää mikä näistä valokuvista oli oma suosikkini. Voittaja  saa palkinnoksi 4 kpl Spiegelau Stout –olutlasia, joten jatkossa pääsee nauttimaan Siperiansa siihen sopivasta lasista.

Voittaja: Markus – Turku

Perustelut: Siperia käsitteenä tuo mieleen kylmyyden ja lumen. Tässä kuvassa yhdistyy juuri tämä mainitsemani elementti yhdistettynä huumoriin ja myöskin olut on hyvin esillä. Selkeästi mietitty toteutusta. Suuri plussa myös siitä, että Suomen talvesta on löytänyt noin paljon lunta, että saa kuvan otettua.

Kiitoksia kaikille osallistujille hienoista kuvista. Markukselle lähtee Stout –lasit ja muut voivat käydä hommamassa omansa tästä linkistä ja kun heitätte alennuskoodiksi: Jaskan joulu, niin saatte 20.12.2015 asti 15 % alennusta (huom. alennus koskee kaikkia Decanterin tuotteita)

Jatkossakin on tulossa kilpailuja ja jos Teillä on jotain ehdotuksia, niin pistäkää kommenttia tai sähköpostilla osoitteeseen jaska(ät)jaskankaljat.fi

4 thoughts on “Plevnan Siperia valokuvakilpailun voittaja!

 1. Moi

  Ei toimi alennuskoodi Peugeotin pippuri/suolamyllyjen yhteydessä. Vaikuttaako sitten, että ovat jo valmiiksi tarjouksessa?

  1. pahoittelut!
   Mun moka. Se alennuskoodi on Jaskan joulu
   Eli eka kirjain isolla. Alennuskoodi toimii myös tuohon tarjoustuotteeseen. Testasin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *