JaskanKaljat -blogiin 500 000 sivulla vierailua!

Aloitin blogini kirjoittamisen 4.8.2012 ja 4.6.2015 tapahtui jotain sellaista, jota en koskaan osannut edes kuvitella. JaskanKaljat –blogiini tule täyteen 500 000 sivulla vierailua. Puoli miljoonaa kertaa on blogissani käyty lueskelemassa juttuja tai no enhän minä suoraan tiedä mitä siellä on käyty tekemässä, mutta näin oletan. Haluankin kiittää Teitä kaikkia sivullani vierailijoita ja olen erittäin otettu tällaisesta kävijämäärästä. En sinänsä osaa ajatella muiden blogien kävijämääriä (enkä haluakaan vertailla), mutta itselleni tämä on huikea luku. KIITOS!

KIITOS!

Sen kunniaksi eilen illalla otin maistoon kellarin kätköistä Plevnan Siperian, joka oli kypsynyt oikein tyylikkäästi. Voimakas humalointi antoi nätisti sitruksisia fiiliksia, eikä ollut mitenkään tunkkaisen oloinen. Hyvin kaukana tämä on makumaailmaltaan tuoreesta versiosta, mutta loistava olut ja tyylikkäästi pullossa viihtynyt yksilö.

Tällä hetkellä istunkin junassa ja olen matkalla kohti Helsinkiä, jossa pidän Pint Pleasen kanssa oluttastingin Black Doorissa. Itselläni alkoi eilen illalla kesäloma, joten nyt on aika rentoutua ja nauttia elämästä. Blogijuttuja edelleen tulee tasaisen epätasaisesti. Hyvää viikonloppua ja hyvää kesää!

2 thoughts on “JaskanKaljat -blogiin 500 000 sivulla vierailua!

  1. olispa muuten hauska kuulla mitä on luetuimmat jutut kautta aikain ja muuta kivaa koontinippeliä jaakon arkistosta!

    1. Kiitos hyvästä ideasta. Pitääpä kaivella nippelitiedot esiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *