K Menu Lager

Olutopas.info – Arvio 

Lähikaupassani oluthyllyä tsekkaillen silmiini pisti tölkki, jonka ulosanti oli melko hirveän näköinen. Tämä tölkki oli K-kauppojen ns. halppismerkin eli K Menun alle tuotu lager-olut. Nappasin tölkin mukaan pelkästään sillä verukkeella, että voiko tölkin sisältö olla yhtä huono kuin tölkin ulkoasu. Tämä olut taisi myös olla edullisin puolen litran tölkki mitä oli saatavilla. Oluen on valmistanut Olvi.

Tuoksu on lähes olematon. Pieni makeus ja hieman liimainen aromi.

Maultaan reilusti hiilihapotettu juoma, joka pirskahtelee vichyn tavoin suussani. Makumaailma yhtä runsas kuin vesijohtovedessä, mutta tässä pientä makeaa maltaisuutta.

Hajuton ja mauton Lager, josta jää mieleen ainoastaan röyhtäyttävä hiilihappoisuus ja, että ulkoasu & maku olivat yhtä tylsiä. Tuohon kun heittää muutaman kymmensenttisen lisää rahaa päälle, niin saa huomattavasti maukkaampia lagereita, joten en näe syytä ostaakseni uudestaan.

Pisteet: En jaksa edes antaa pisteitä. Sanotaan, että vähän.

3 thoughts on “K Menu Lager

    1. Niinpä. Enkä itse tarkoita, että vaaleissa lagereissa tarvitsee olla hirmuista makujen ilotulitusta, mutta kyllähän se olis kiva että ois ees jotain makua 😀

  1. Euroshopper-bissekin oli jees ton rinnalla. Punaisesta ja sinisestä Pirkasta puhumattakaan. Täytyisi ottaa vielä 0,5 Pirkka Lager rinnakkaismaisteluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *