Helsinki Suuret Oluet Pienet Panimot 2015 ja Jaskan kanssa samaan pöytään :)

Kesän olutfestarit lähestyvät ja nyt rupatellaan hetki Helsingin Suuret Oluet Pienet Panimot –tapahtumasta. Tapahtuman ajankohta on 22. – 25.7.2015 ja paikkana tuttuun tapaan Helsingin Rautatientori. Tänä vuonna kuten parina aikaisenakin vuonna olen menossa mukana ja tänä vuonna haluan Teidät mukaan.

Olen varannut perjantaille 24.7.2015 oman pöydän, jossa pääsee mukavasti maistelemaan oluita ja rupattelemaan (huom. oluet tietysti tulee itse kustantaa). Kyseessä ei siis ole samanlainen tiski, jossa panimot kaatavat janoisille oluitaan, vaan ihan peruspöytä, jonka äärelle on hyvä siirtyä siemailemaan mallasjuomia. Haluankin tarjota kuudelle nopeimmalle mahdollisuuden liittyä seuraani. Tämä pöytävaraus sisältää sisäänpääsyn ja lasimaksut, joten niistä ei tarvitse huolehtia. Ne kuusi nopeinta, jotka haluavat tulla messiin, niin pistäkää sähköpostilla viestiä osoitteeseen jaska(ät)jaskankaljat.fi

Paikkoja on todellakin vain kuudelle nopeimmalle ja ilmoitan vastauksena viestiin, että onko paikka teidän. Kunhan kaikki paikat on täytetty, niin pistän tämän julkaisun loppuun ilmoituksen asiasta. Perjantaina kokoonnutaan sitten tällä porukalla sisäänkäynnin ulkopuolelle viimeistään klo. 13.00, josta pääsemme sitten yhdessä sisään. Älkää myöhästykö! Laittakaa viestiin myös puhelinnumeronne, josta teidät tarvittaessa tavoittaa.

Tavataan Helsingin SOPPissa hienojen suomalaisten oluiden parissa!

HUOM! KAIKKI PÖYTÄPAIKAT ON JO MENNYT!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *