Tuotetesti: E-Ville.com – Pullonavaaja säiliöllä

Pullonavaaja säiliöllä

Olutarvioiden ja muiden juttujen välissä laitetaankin sitten tuotearviota kehiin. Kun kyseessä on pullonavaaja, niin liikumme siltikin samassa aihealueessa. Onhan sitä olutpullot jollain saatava auki ja ainakaan itselläni ei hampaat kestä avaamista ja vaimo ei kestä jos pullot avataan keittiönpöydän kulmaan.

Tämä tuote on E-Ville.com –nimisestä verkkokaupasta hommattu Pullonavaaja säiliöllä. Kookkaan kokoinen pullonavaaja, johon avattujen pullojen korkit tippuvat säiliöön itsestään, kun kiskaisee putelin auki. Idea on hauska, mutta eihän se ole mikään elintärkeä ominaisuus. Sopiva avaaja esimerkiksi illanistujaisiin, jossa on hyvä kaveriporukalla seurata, että kuinka läpinäkyvä säiliö vähitellen täyttyy pullonsulkimista.

Otin kyseisen avaajan testiin ja tuote tekee sen minkä se lupaa. Korkki tsupsahtaa auki ja kilahtaa säiliöön vaivatta. Muuta moitittavaa en keksi, kuin että materiaali voisi olla laadukkaampaa. Nettisivuilla näkyy materiaalina lasi, mutta kun avaajaa pitää kädessä, niin huomaa että muoviahan se on.

Kenelle: Tämä tuote sopii saunailtojen ja illanistujaisten rekvisiitaksi pöydän ääreen ja lahjaksi sellaiselle henkilölle, jonka saattaa silloin tällöin iskeä lasipullosta korkin irti.

Linkki tuotteeseen: E-Ville.com – Pullonavaaja säiliöllä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *