Jaska Vaaleilla Laakereilla Osa6 – Maailman paras Rock – olut

Se olis pitkän ajan jälkeen taas vuorossa Jaska Vaaleilla Laakereilla -osio ja olemme päässeet jaksoon numero kuusi. Tällä kertaa muistakin jaksoista tuttu kaksikko KalaHarri ja Jaska testaavat erilaisia mallasjuomia. Tähän kutosjaksoon KalaHarri valitsi teemaksi Rock-oluet, joita maitokauppojen hyllyiltä löytyy melkoinen määrä. Sieltä nappasimme mukaamme viisi eri bändin olutta ja illalla eikun oluet laseihin ja kamera rullaamaan.

Ennen virallista osuutta otimme maistoon Saimaan Juomatehtaan Brewer’s Special American Red Alen, jonka KalaHarri valitsi kaupan hyllyltä. Katsotaan ensiksi kuinka Red Ale uppoaa lagersiepolle.


Sitten aloitetaan virallinen osuus ja alkuun isketään pieni esittely illan teemasta.


Nyt otetaan maistoon ensimmäinen olut, joka on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan valmistama Hurriganes Lager. 4,5 % Premium Lager.


Toisena oluena testiryhmämme maistelee ruotsalaisen Krönleins –panimon valmistaman KISS Destroyerin. Tämä omalla tavallaan jopa hurjan nimen omaava olut on 4,7 % Vaalea Lager.


Kissin jälkeen otetaan syyniin testin ainut pintahiivaolut ja sehän on Iron Maidenin olut nimeltä Robinsons Trooper. 4,7 % English Pale Ale.

Neljäntenä testattavaksi valikoitui AC/DC olut, joka on saksalaisen Karlsberg Brauerein käsialaa. 4,5 % ja Vaalea Lager.

Tässä on KalaHarrin kuvaama välikevennys, jossa mutustellaan iltapalaa.

Viimeisenä testattavana on Motörhead Bastards Lager, joka tulee samalta panimolta, kuin KISSin olutkin. 4,7 % Vaalea Lager.

Nyt on kaikki viisi ehdokasta päässeet esiintymään ja on aika julkaista voittaja!

Tällaista settiä tällä kertaa ja ensi kerralla jotain muuta.

Jos tulee hyviä teemoja tai ideoita oluista joita voisimme seuraavalla kerralla testata, niin pistäkääs kommenttia. Katsellaan niiden pohjalta, että mitä ensi kerralla testaillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *