Flunssalääkkeenä Sahtimaito

Tässä olen toista päivää kotona flunssassa ja tuli sitten kokeiltua flunssalääkettä nimeltä Sahtimaito. Sitä en tiedä onko tällaista kukaan ikinä kokeillut. Idean takana on @seikkulansuvi Twitterin puolelta eli jos tästä tulee uusi hitti ja miljoonabisnes, niin Suville sitten ne rahat (mulla pieni provikka) 😉

Tuossa alla on twiittejä, kuinka tämä idea heräsi henkiin ja sen jälkeen hieman mietteitä mausta.

 
Lämmitin vesihauteessa 1,5 dl Pyynikin Käsityöläispanimo Kataja 1.086 Sahtia ja saman verran kevytmaitoa. Sitten eikun juomat sekaisin lasiin ja maistamaan.

Tuoksultaan banaaninen, hiivainen ja pehmeän maitoinen. Muuten oikein miellyttävä tuoksu, mutta alkoholi puskee hieman esille.

Maultaan melko härskiä tavaraa, mutta eihän ne lääkkeet yleensä hyvältä maistukaan. Pullahiiva on vahvimpia elementtejä, joka tulee esille ja alkoholi jää pyörimään suussa. Maito ei maistu ollenkaan. Tämä jos olisi maistunut samalta, kuin tuoksuu, niin meillä olisi käsissämme hittituote. Nyt kuitenkin on liian härskiä ollakseen ihmisen juomista. No eipä näitä tiedä jos ei kokeile 🙂

Vielä ei kuitenkaan ole selvää, että auttoiko tämä itse flunssaan, joten aika siirtyä lepäilemään ja palata asiaan myöhemmin.

Ja niinhän siinä käiv, että eihän se toiminut. Flunssa pysyi ennallaan ja hyvä Sahti meni hukkaan. 

3 thoughts on “Flunssalääkkeenä Sahtimaito

  1. Pääsiäinen lähestyy niin voitko tehdä makutestin Pyynikin Portterimämmistä?

    1. Kiitoksia vinkistä. Tuo vaan taitaa olla sellainen tuote, jota täältä Joensuusta ei löydy

    2. Kiitoksia vinkistä. Tuo vaan taitaa olla sellainen tuote, jota täältä Joensuusta ei löydy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *