Jaskan Oktoberfest-oluttesti 2014 – Paulaner Oktoberfest Bier

Paulaner Oktoberfest Bier

Olutopas.info – Arvio 

Paulaner on varmasti yksi tunnetuimpia saksalaisia panimoita ja se tunnetaan lähes kaikkialla maailmassa. Nykyisin panimo on Baijerin alueen suurin panimo. Panimo on saanut nimensä Paulan Pyhän Fransiskuksen veljeskunnan luostarista.

Eiköhän mennä pitemmittä höpinöittä maistamaan tämä olut, kun makkaratkin on jo paistettu ja hapankaalikin jo venailee lautasella. Viime vuonna Saksassa käydessäni maistoin Paulaner Original Münchner Helliä hotellin alabaarissa ja se oli kyllä siinä hetkessä ja tunnetilassa loistava olut. Tuoreena nautittu olut juuri saavuttuani hotellille monen tunnin lentojen yms. jälkeen, niin eipä ole parempaa.

Panimo: Paulaner (Brau Holding International)

Maa: Saksa

Tyyli: Oktoberfest

Voltit: 6,0 %

Kantavierre: 13,6 %

Katkerot: 17,0 EBU

Väri: 8,9 EBC

Juotavuus: Juotavuus tuntuu alussa melko iisiltä, mutta sitten iskee fiilikset että hieman liian tuhti pakkaus. Alkoholi iskee melko vahvana ja juotavuus rupeaa tökkimään.
2/5

Ruokajuomana: Nyt löytyi taas match tälle Oktoberfest ruoalle. Jos Juotavuus oli hankalaa, niin bratwursti on tälle hyvä ystävä. Alkoholikin peittyy hyvin. Ruoan kanssa toimii mahtavasti ja tästä oikein nauttii. Lautanen tyhjenee vauhdilla ja tasatahtia kolpakon kanssa.
5/5

Maku: Tuhti olut, jossa alkoholi esille melko selvästi. Maltaisuus reilua. Ruohoinen.
3/5

Kokonaisuus: Kokonaisuutena tämä Paulaner on makkaran kaveri. Ilman makkaraa ei enää sitten toimikaan, niin hyvin. Ei huonointa Oktoberfest antia, mutta tästä pystyy paljon vielä parantamaan.
3/5

Pisteet yhteensä: 13/20

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *