Helsinki SOPP2014 – Maku Brewingin juomalista

Helsingin SOPPissa tekee ensiesiintymisensä uusi suomalainen pienpanimo nimeltä Maku Brewing. Tämä tuusulalainen pienpanimo tuo oluenystävien maisteltavaksi kolme olutta, joista lisää infoa alla. Maku Brewingin suomalaiset pienpanimot tutuksi –artikkelikin on tuloillaan lähiaikoina, joten sitten saatte vielä enemmän tietoa. Alla olevat luonnehdinnat ovat panimolta saatuja.

Golden Ale (4,5%)
Sitruksinen humalointi sekä hedelmäinen maku tuo mieleen luonnon raikkaimmillaan. Tämä sopii makusteltavaksi keveällä mielellä.

Golden Ale Hop Edition (4,5%)
Voimakkaan katkeron lisäksii, Golden Ale Hop Editionista tunnistaa myös kuivahumaloinnilla aikaansaatuja sitruksisia ja mäntyisiä aromeita. Hopheadin valinta kesäkeleille.

India Pale Ale (7,3%)
Hartaasti nautittava, vahvasti humaloitu ja roteva IPA sopii vaativaan makusteluun. Karamellin maku saa makunystyrät takuulla hereille. Tämän on syytä jäädä mieleen.

Kuva: Maku Brewing Facebook

6 thoughts on “Helsinki SOPP2014 – Maku Brewingin juomalista

 1. Nämä postaukset ovat hyödyllisiä kun mietin, jaksaako lähteä SOPPiin. En ole oluttapahtumissa koskaan ollut.

  1. Näillä juomalistoilla onkin tarkoitus antaa sitä tietoa ihmisille, että mitä on luvassa tällaisissa tapahtumissa. Panimoiden juomalistat kertovat huomattavasti enemmän, kuin tieto että Helsingissä on olutapahtuma missä mukana 19 panimoa. Idea näiden juomalistojen postaukseen lähti juuri siitä omasta mielenkiinnostani, että mitä oluita on missäkin tapahtumassa tarjolla. Listojen perusteella pystyy hieman suunnittelemaan, että mitä maistaa ja sen että lähteekö koko tapahtumaan ollenkaan.

  2. kiitos näiden listojen postauksesta! voi vähän suunnitella, että mitä juo minäkin päivänä ja mitä voi suoraan jättää väliin

  3. Ole hyvä. Kiva kuulla, että näistä on hyötyä 🙂

   Luonnoksissa odottelee vielä kymmenkunta juomalistaa 🙂

  4. Kiitoksia vain listoista, nyt on hyvä suunnitella settejä 🙂 Saattaapi listan toteutuessa olla pieni huppeli..

  5. Hienoa kuulla, että näistä on hyötyä 🙂
   Kyllä tässä kun itsekin listasi maisteltavat, niin kyllä niissä tekemistä on 🙂
   Onneksi tänä vuonna olen kolmena päivänä, niin ei oo liian rankka homma yhdelle päivälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *