Tampere SOPP2014 – Rekolan Panimon juomalista

Tampereen Suuret Oluet Pienet Panimot  -festivaaleille saapuu Rekolan Panimo seuraavanlaisella kattauksella. Oluiden kuvaukset otettu Rekolan Panimon nettisivuilta ja on niissä myös omaani mukana.

Hanassa:

Amerikan Serkku
Suodattamaton, vaalea, sitruksen tuoksuinen ale. Sopii mainiosti
BBQ-ruokien kyytipojaksi tai ihan vaan sellaisenaan ystävien kanssa
nautittavaksi.


Amerikan Eno Single Hop Cascade
100 % Cascade – humalalla humaloitu versio Amerikan Enosta, joka oli Alkonkin valikoimassa alku vuoden pienpanimokattauksen aikaan.

Tervahauta

Rekolan Panimon savuinen maitokauppavahvuinen portteri. Savumaltainen ja tervainen olut.

Metsän Henki

Kuusenkerkällä miedosti maustettu suodattamaton, maltainen ja punaruskea olut. Mainio kumppani riistaruualle sekä pataruuille ja rehti valinta myös sellaisenaan!

Kesäkolli
Tuoreella inkiväärillä maustettu vehnäolut. Kirpsakka ja raikas kesäpäivän janojuoma. Taustat: yhdistettiin kaksi mielijuomaa: ginger beer ja vehnäolut.

Pullossa:

Katajan Kuiske
Katajanmarjoilla höystetty rukiinen olut. Perinteisten makujen lojaali kumppani. Sopii myös nuotion ääreen sellaisenaan.

Munkintie 
Tuhti ja henkevä suodattamaton tumma ale. Täyteläinen, keskiasteisesti humaloitu, kuivahedelmäinen, luumuinen, rukiinen ja mausteinen. Loistava vaihtoehto vahvojen makujen kuten juustojen kanssa tai tunnelmalliseen nautiskeluun myös sellaisenaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *