Sori Brewing aloitti osakeannin rymisten

Olin tuossa yhteyksissä Sori Brewingin jätkien kanssa ja he kertoivat, että Sori Brewing Finland Oy on käynnistänyt osakeannin 15.1.2014. Alle viikossa he ovat saaneet annilla kerätyksi lähes 70 000 euroa. Sori Brewingin tavoitteena onkin kerätä maaliskuun loppuun mennessä 600 000 euroa, millä he voivat rakentaa Pohjoismaiden moderneimman pienpanimon.

Heittelin Sorin jätkille vielä muutamia kysymyksiä, joten saamme vähän jatkoa aikaisemmin julkaisemalleni Sori Brewingin pienpanimoartikkelille!

1. Sori Brewing pähkinänkuoressa?
Sori Brewing Olutpanimo olutharrastajilta olutharrastajille!

2. Miksi lähditte perustamaan tätä panimoa?
Lähdimme tekemään tätä panimoa, koska näemme että alalla voi menestyä sellaisilla tuotteilla, joita itse rakastamme. Varsinkin, jos ottaa huomioon suomalaisosaamisella tehdyn oluen vientipotentiaalin.

3. Miksi osakeanti?
Olemme intohimoisia ja tahdomme tehdä olutta, mistä myös muut nautiskelijat pitävät. Siksi päätimme toteuttaa osan panimon rahoituksesta joukkorahoituksen avulla ja kutsua muut olutnautiskelijat osaksi tätä panimoa. Tarjoamme osingon ja osakkeen arvonnousun lisäksi ikuiset alennukset omista puodeista, verkkokaupasta ja ravintolasta / ravintoloista, sekä paljon muita etuja. Lupaamme, että sijoittaja varmasti nauttii matkasta kanssamme.

4. Tavoitteenne?
Tavoite on olla Pohjoismaiden hauskin ja kiinnostavin panimo.

5. Miten osakeantiin pääsee mukaan?
Osakeannin tiedot ja suunnitelmat löytyvät osoitteesta www.soribrewing.com/osakeanti

6. Kuinka teihin saa muuten yhteyden?
Vastailemme myös olutopas.info:ssa kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin sunnuntaisin 2.2. & 9.2.2014. Meitä voi myös lähestyä sähköpostilla brewery@soribrewing.com tai tulemalla maistelutilaisuuksiimme, joista tiedot löytyvät www.facebook.com/soribrewing ja www.soribrewing.com/events

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *