Perhon Rohkea

Olutopas.info – Arvio 

Yleistä: Tämä kyseinen olut oli itselleni täysin uusi tuttavuus, kun pääsin maistamaan sitä käydessäni vierailulla Perhon Panimolla. Keskustelimme pitkät tovit panimon toisen olutmestarin Sauli Jarvan kanssa ja sain sitten häneltä kannullisen tätä Rohkeaa ja siirryin ravintolan puolelle maistelemaan. Siinä sitten nurkkapöydässä istuessa seurailin ravintolan vilskettä. Asiakkaita riitti erittäin reilusti, kun juuri oli meneillään lounasaika.

Panimo: Perhon Panimo

Tyyli: Amber Ale

Voltit: 4,7 %

Ulkonäkö: Väriltään olut oranssin punertava, jossa päällä parin sentin vaahto.

Tuoksu: Tuoksussa esille tulee maltaisuutta, hedelmällisyyttä ja hieman karamellisuutta.

Maku: Maultaan Perhon Rohkea on erittäin makea ja hedelmällinen. Maussa on myös reilusti marjaisuutta. Maltainen melko pehmeä olut. Pientä happamuutta ja olut on erittäin matalahiilihappoinen.

Tuomio: Oikein maistuva Amber Ale. Ei yllä tyylilajinsa huippujen mm. Beer Here Dead Cat, Stone Levitation Ale ja oman suosikkini BrewDog 5 A.M. Saintin tasolle, mutta siltikin positiivinen kokemus.

Ostanko jatkossa: Tätä voisi joskus kokeilla, että kävisi oikein syömässä Ravintola Perhossa ja maistelisi sille sopivan ruoan kera.

Mistä: Ravintola Perhosta

Olutopas.info pisteeni: 30/50

Kolme sanaa: Marjaisa Amber Ale

——————————–

In English:

Appearance: Orange-reddish colored beer, with two centimeter long foam.

Aroma: Aroma includes malt, fruits and little bit caramel.

Taste: Perho’s Rohkea is very sweet and fruitful. The taste contains lots of berries.  Quite soft malty beer. There is touch of sourness and beer is lightly carbonated.

Verdict: Very tasty Amber Ale. There are lots of better Amber Ales available for example Beer Here Dead Cat, Stone Levitation Ale and my favorite BrewDog 5 A.M. Saint, but still this was positive experience.

Will I buy in the future: I could try this Perho’s Rohkea in Restaurant Perho with food that has been designed to it.

Points (10-50): 30/50

3 words: Berry-flavored Amber Ale

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *