Joensuun pubit ja olutravintolat – Bar Play

Tästä alkaa ensimmäinen Joensuun pubit ja olutravintolat -juttu ja tässä käyn tsekkaamassa minkälainen paikka on Joensuun torin vieressä sijaitseva Bar Play.

Mikä on Joensuun pubit ja olutravintolat -juttusarja?

Tässä juttusarjassa tulen käymään jokaisessa joensuulaisessa pubissa ja olutravintolassa. Tulen nauttimaan siellä oluen, minkä minulle saa henkilökunta suositella. Kirjoitan oluesta arvion ja sen lisäksi tulen kertomaan lyhyesti minkälainen paikka on kyseessä. Juttusarjan ideana on tuoda vinkkejä teille lukijoilleni, siitä minkälaisia oluennauttimismahdollisuuksia Joensuusta löytyy. Jokaisessa jutussa käydään läpi olutvalikoimaa, mahdollisia ruokavaihtoehtoja ja yleistä fiilistä.

Linkki kaikkiin Joensuun pubit ja olutravintolat -juttuihin!


Paikan nimi: Bar Play
Sijainti: Kauppakatu 23 B, 80100 Joensuu
Olutsuositus: Erdinger Weissbier Dunkel

  • Tyyli: Tumma vehnäolut
  • Prosentit: 5,3 %

Fiilikset oluesta:

Fiilikset paikasta: Olen oluen ja urheilun suuri ystävä, joten tässä paikassa yhdistyvät nämä kumpikin. Noiden kanssa toimii hyvin myös burgerit ym. naposteltavat, joten tuosta rakentuu hyvä kokonaisuus. En toki syönyt mitään, joten en lähde kommentoimaan ruoan laatua. Olutvalikoima on hyvin suppea, eikä ns. positiivisia yllätyksiä sieltä löydy. Kaikki oluet löytyvät maitokauppojen ja Alkojen valikoimasta. Oluthanoissa ainoastaan Sandelsia ja Olvia, joten sieltä ei mitään mielenkiintoista löydy, Kyllähän tuolla voi futismatsia seurata ja oluen juoda, mutta ei erityisiä olutmakuja pääse kokemaan.

Infoa: Sportbaari, missä voit usealta ruudulta katsoa urheilua ja samalla nauttia virvoikkeita esim. burgerin kera. Bar Playssa voit myös pelata perinteisiä lautapelejä, biljardia ja pöytäfutista.

Olutvalikoima: Hieman reilu parikymmentä pulloa ja tölkkiä. Hanassa Olvi 3 ja Sandels 4. Pullovalikoimasta löytyy paikallisen panimon Unison Brewingin Vehnäolut ja Brown Ale.

Ruoka: Saatavilla mm. burgereita, salaatteja ja pieneen nälkään wingsejä, ranskalaisia yms. Ruokalista tarkemmin: Tässä linkki!

One thought on “Joensuun pubit ja olutravintolat – Bar Play

  1. kyseessähän on s-mafian omistama paikka joka ei olutvalikoimallaan yllätä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *