Sori Brewing Olutjoulukalenteri 2021 JaskanKaljat -olutblogissa + ALEKOODI!

olut beer jaskankaljat sori brewing

Sori Brewing Olutjoulukalenteri 2021 on nyt tilattavissa Sori Beer Storen kautta ja tulen tänä vuonna viime vuoden tapaan julkaisemaan blogissani arviot kaikista olutjoulukalenterin oluista.

Minulla on ilo tarjota lukijoilleni mukava alennuskoodi, kun tilaat joulukalenterin. Samalla pystyt hieman päivittämään olutkaappisi sisältöä.

ALENNUS:
Osta Sori Brewing Olutjoulukalenteri ja sen lisäksi vähintään 80 eurolla, niin saat ilmaiset postitukset ja – 15 % alennusta kaikista ostoksista, mitkä ostat kalenterin lisäksi.

Käytä tilatessa koodia JASKANJOULU. Paketit saapuvat kahdessa erässä, joulukalenterit lähetetään 15.-26.11. välisenä aikana. Alennuskampanja voimassa 15.11. saakka.


Tässä alla on linkki mistä pääset tilaamaan kalenterin itsellesi.
https://bit.ly/jaskanjoulu

Tämän jälkeen eiku vaan odottamaan kalenterin saapumista ja joulukuun 1. päivä pääset niitä maistelemaan. Samalla kannattaa blogistani käydä katsomassa arviot näistä oluista.

Tässä linkki, mistä löytyvät kaikki viime kalenterin olutarviot.

olut beer jaskankaljat sori brewing

Loppuun vielä Sori Brewingilta kommenttia tämän vuoden kalenterista

”Joulupukilta tulleiden tietojen mukaan tähänkin kalenteriin tulossa kiinnostavaa kattausta, aina niistä tynnyrikypsytetyistä sitten kepeämpiin. Tänä vuonna tasapainoinen kattaus laidasta laitaan. Ja olemme tehneet uusia oluita tätä kalenteria varten. Sori Brewingin olutkalenterin isoimmat markkinat ovat olleet Hollannissa, Ranskassa ja Belgiassa. Kalenterin designin on tehnyt nuori designeri Nella Leppä ja haluttiin antaa vapaat kädet tuoda omaa visiota esiin, ja siitähän tuli tosi nätti tietenkin ja sai sellaisen kosketuksen, että kehtaa joulukuusen alle pistää fiinimmässäkin joulukattauksessa. Itse ollaan suunniteltu paketin design ja tehty tosi kestäväksi, että siitä tuli hyvää palautetta.”

olut beer jaskankaljat sori brewing

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

Kuvat: Sori Brewing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *