Pikkujouluksi JaskanKaljat Tasting?

jaskankaljat olut beer tasting

Pikkujoulukausi alkaa taas vähitellen kolkuttamaan oven takana ja sen osalta tarjoan yhden mielenkiintoisen ohjelmanumerovn teidän pikkujouluunne. Miltäs kuulostaisi JaskanKaljat -oluttasting, jossa pääsette maistamaan hienoja oluita ja kuuntelemaan tarinoitani näistä oluista ja muutenkin oluiden mielenkiintoisesta maailmasta? Pikkujoulun ei tarvitse olla alusta loppuun pelkkää ryyppäämistä, vaan olutta voidaan myös nauttia pienissä määrin ja samalla saattaa myös oppia jotain uutta tästä hienosta juomasta.

Tastingit voidaan pitää etänä Teamsin tai Zoomin kautta tai voin myös tulla paikan päälle. Itse asun Joensuussa, joten lähiseudulle siirtyminen onnistuu helposti. Kauemmaksikin toki onnistuu. Jokainen tastingtapahtuma räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Oluiden kaveriksi voidaan ottaa maistoon myös mm. suklaata tms. ruokia.

Jos haluat tietää lisää, niin ota yhteyttä sähköpostiin jaska@jaskankaljat.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

JaskanKaljat -olutasting sopii pikkujoulujen lisäksi ohjelmanumeroksi mm. polttareihin, häihin, syntymäpäiville, illanistujaisiin ja kaikkiin muihin pieniin ja suuriin tapahtumiin.

Lisää tasting-asiaa tämän linkin takaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *