Flaamilaista hapanta alkoholittomana: Mikkeller Limbo Series: Raspberry ja Yuzu

Mikkeller Limbo Series: Raspberry ja Yuzu

Limbo Series on Mikkellerin alkoholittomien oluiden sarja, mihin kuuluu tällä hetkellä neljä erilaista olutta. Ideana näissä on tehdä alkoholittomia flaamilaisia hapanoluita ja maustaa ne erilaisilla marjoilla tai hedelmillä. Nyt otan maistoon vadelmalla maustetun ja yuzulla maustetun Limbon.

Panimo: Mikkeller

Valmistuspaikka: De Proefbrouwerij

Panimon sivut: https://shop.mikkeller.dk/

Maa: Tanska

Tyyli: Alkoholiton olut (Flaamilainen hapan olut)

Voltit: 0,3 %

Fiilikset:

Raspberry:
Mehumainen ja hyvin vadelmainen tuoksu. Ei viitteitä oluen suuntaan.

Täyteläisen vadelmainen maku, mikä vähitellen taittuu kevyeen happamuuteen. Kyllähän siitä tulee esiin sellainen flaamilainen hapan ale, missä täyteläinen hedelmäisyys/marjaisuus yhdistyy sopusuhtaiseen happamuuteen. Loppuvedossa etikkaa. Oikein onnistunut olut, mitä tykkään kyllä nauttia oikein mielelläni.

 

Yuzu:
Sitruksinen, kuivahko ja vauvan hedelmäsoseinen.

Vau kun on mukavan kirpsakka ja yllättävänkin runsaan pyöreä. Selkeää persikkasosetta, vaikka ei tässä mitään persikkaa ole. Kuivahkoa sitruksisuutta. Hieno hapanolut ja vieläpä alkoholiton sellainen.

En lähde sanomaan, että kumpi olisi parempi. Kumpainenkin olivat loistavia alkoholittomia oluita, mistä hienosti huokuu esiin flaamilaisen hapan oluen tarjoamia fiiliksiä. Mikkellerin suunnalta tulee kyllä aivan mahtavia alkoholittomia oluita.

Mistä: Saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *